Theo Rose, criză de nervi pe internet: „Sunteți dobitoci făcuți grămadă”

22.01.2022, 11:17
Theo Rose, criză de nervi pe internet: „Sunteți dobitoci făcuți grămadă”
Problemele teribile cu care s-a confruntat Theo Rose. ”Nu sunt complet vindecată”

Theo Rose a făcut o criză de nervi pe Internet, după ce a primit niște mesaje răutăcioase pe rețelele sociale. Artista a decis să îl pună la punct pe cel care a îndrăznit să-i pună la îndoială succesul muzical. „Sunteți dobitoci făcuți grămadă. Îmi vine să vă înjur”

Theo Rose, pe numele său real Theodora Maria Diaconu, se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din țara noastră.

Artista a primit un mesaj de la un internaut prin care i se punea la îndoială succesul muzical, acuzând-o că ar fi ajuns în industrie prin metode dubioase.

Theo Rose și-a ieșit din minți pe rețelele de socializare

„Nu vă speriați oameni buni că nu mai punem la suflet așa ceva. Astea sunt la ordinea zilei. El e săracul blând la ce a scris, am alții mai rău, dar ăia sunt porcoși și nu pot să-i public.”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Valul de hate nu s-a oprit, iar unul dintre fani a continuat să îi zică că, de fapt, el o admiră și că s-a folosit de mesajul negativ pentru a-i atrage atenția, de fapt, lui Theo Rose.

”Sunteți niște dobitoci”

„(…) Îmi vine să vă înjur, sunteți niște dobitoci că reacționați așa și dați astfel de mesaje. Nu eu, că eu nu vă iau în seamă, dar sunt alții pe care îi afectează grav, că dacă ați fi în locul unui om și primiți astfel de mesaje o să vedeți că o luați pe cărări.

Așa că sunteti dobitoci făcuți grămadă, dar ce educație să fac eu cu voi că…”, a mai spus Theo Rose.

Theo Rose, prezentatoarea de la „SuperStar România”

Theo Rose prezintă semifinalele și galele live ale emisiunii „SuperStar România”.

Theo Rose a fost una dintre concurentele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune unde a ajuns în finală, ea fiind depășită de Alexandra Ungureanu.

„Teoretic sunt coprezentatoarea emisiunii, practic sunt cel mai mare susținător al copiilor, cea mai bună prietenă a concurenților și magnet de emoții. Acolo trec de la o stare la alta, de la extaz la tristețe, plâng, mă distrez, dansez și cânt alături de ei cu tot sufletul. Dumnezeu m-a așezat acolo unde mi-e locul, printre suflete de copii talentați și frumoși. Mă regăsesc în experiența lor. Și eu am fost la rândul meu în concursuri muzicale și am trăit emoțiile lor”, povestea ea.

citește și...