Theo Rose, decisă să își facă planurile de nuntă: ”Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte”

11.01.2022, 16:58

Theo Rose, în vârstă de 25 de ani, a vorbit despre planurile de căsătorie pe care le are alături de iubitul ei. Artista are o relația cu iubitul ei de peste 5 ani. Mai mult, vedeta se vede mamă a doi copii. Vedeta vrea ca la nunta ei să fie prezenți anumiți cântăreți pe care vrea să-i invite. ”Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă”.

Solista este una dintre cele mai bune voci din România, având parte de o carieră spectaculoasă. Theo Rose s-a bucurat de mult succes în 2021. Aceasta a prezentat o perioadă ”Vorbește lumea”, a participat la ”Masked Singer” și a devenit prezentatoarea show-ului SuperStar.

Artista a fost invitată la podcastul lui Horia Brenciu, unde a făcut mărturisiri inedite despre planurile ei de viitor, dar și despre relația cu Alex Leonte.

Ce spune Theo Rose despre planurile de căsătorie

Dacă în trecut Theo Rose nu se gândea să facă marele pas, în prezent artista spune că își dorește să-l facă, la un moment dat. Vedeta vrea ca la nunta ei să fie prezenți anumiți cântăreți pe care vrea să-i invite. Printre aceștia se numără Nikos Vertis, Pepe, Diana Matei, Carmen Chindriș și Mioara Velicu.

„Să văd după primii doi (n.r. – copii) dacă-l mai vreau și pe al treilea. Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă, de fapt, nu prea m-am gândit la chestia asta, poate pentru că nu prea vreau să mă mărit. Dar aș mai vrea să vină Pepe, Diana Matei, Carmen Chindriș și doamna Mioara Velicu”, a mărturisit Theo Rose.

Iubitul lui Theo Rose este gelos

„Certurile, dacă nu sunt din motive serioase, mai animă conviețuirea. Suntem tineri și încăpățânați. (…) Sigur că au existat situații. Nu are cum să îi fie ușor, mai ales că nu sunt o tipă simplu de controlat. Dar a înțeles. E mai tot timpul cu mine, deci n-a fost tocmai greu”, a mai spus vedeta.

Theo Rose a trecut prin stări de anxietate pe care le-a avut, mărturisind cu sinceritate că a suferit în copilărie. Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a avut și atacuri de panică, precizând că terapia a ajutat-o enorm.

Artista s-a luptata cu anxietatea

„Am avut o perioadă când am avut gânduri mai urâte, adică gândul îți poate influența cu totul starea de sănătate și de spirit. De exemplu, am avut o perioadă în care mă gândeam că o să mi se facă rău și mi se făcea. Chestia asta se numește anxietate. În copilărie am asistat la mai multe chestii. De exemplu, dacă părinții mei se certau, pentru mine era prăpăstios. Aveam impresia că se vor despărți, că o să rămân singură și o să mă abandoneze, deși nu exista nicio șansă ca asta să se întâmple. A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute să-mi dau seama care sunt lucrurile care m-au afectat și în momentul în care am iertat tot ce s-a întâmplat și pe toată lumea, mi-am revenit complet”, a spus Theo Rose la o emisiune de televiziune.

 

citește și...