Theo Rose are planuri mari. ”Sunt dispusă să muncesc oricât e nevoie”

21.01.2021, 16:01
Theo Rose are planuri mari. ”Sunt dispusă să muncesc oricât e nevoie”
Theo Rose are planuri mari. ”Sunt dispusă să muncesc oricât e nevoie”

Cântăreața Theo Rose a mărturist că are planuri mari pentru acest an. Printre altele, artista vrea să-și cumpere o casă.

Theo Rose este foarte fericită că a reușit să se bucure de succes în ultima perioadă de timp și că a adunat foarte mulți fani pe rețelele de socializare. “Anul 2020 a fost pentru mine un an foarte bun și am intrat în noul an cu mult optimism. Sunt și emoții la mijloc, am și emoții pentru 2021 pentru că îmi dau seama că nu trebuie să fiu doar constantă, ci să vin cu ceva și mai bun, și mai calitativ. Este puțină presiune, mie anul asta care a trecut mi-a arătat că cineva are planuri cu mine, asta pentru că tot ce-am făcut s-a legat, totul a venit de la sine, toate ideile care mi-au venit au fost de succes. Am mai avut idei și în trecut, dar nu s-au legat. Evident că ăsta este un moment bun pentru mine. Nu știu cât o să țină, nu știu ce se întâmplă în continuare, dar eu sper să fie un an de vârf. Sunt dispusă să muncesc oricât e nevoie, s-a văzut asta, la muncă nu mă dau în spate pentru că eu când eram mică mă duceam să dau cu sapa, am cărat lemne cu roaba, oameni buni… îmi place munca”, a declarat Theo Rose pentru protv.ro.

Artista a mărturisit că își dorește să își construiască o casă anul acesta. ”Mi-as dori să încep să-mi construiesc casa mea. Asta e un obiectiv personal să știi. Îmi doresc mult să-mi reușească. Bineînțeles, nu este cazul momentan, nu-mi permit pentru că nu am câștigat atât de mulți bani, dar dacă îmi ajută Dumnezeu și se va da drumul la concerte, eu sper să încep ușor ușor fără să mă îndatorez, pentru că nu-mi doresc acest lucru”, a mai spus cântăreața.

Theo Rose a fost finalistă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Șase vedete au concurat în finala ultimului sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Finala competiției a avut loc în data de 19 decembrie 2020, și a fost câștigată de Alexandra Ungureanu.În finală, Alexandra Ungureanu s-a luptat pentru marele premiu cu Theo Rose. După încheierea concursului, Theo Rose a făcut și ea câteva declarații.

“Pentru mine a fost o cursă continuă! A trebuit să țin pasul cu niște fete mult mai bune decât mine, mult mai bine pregătite. A fost motivația extraordinar de mare și tot ce m-am lăsat competiția asta să dau afară, ca momente, m-a lăsat să gândesc eu tot și să pun eu la cale tot. Mi-am pus creativitatea la bătaie și mi-am dat seama că nu mă pot baza pe nimeni mai mult decât pe mine însămi. Faptul că nu am câștigat competiția asta, pentru mine, nu reprezintă niciun fel de neliniște”, a declarat artista pentru wowbiz.ro.

“M-am rugat la Dumnezeu și am zis așa: Doamne, dacă nu câștig eu, ajută-mă să mă pot bucura pentru fata care câștigă! În seara asta, m-am bucurat tare pentru Alexandra și chiar cred din suflet că merită titlul ăsta! Eu am învățat foarte multe de la ea, am fost fericită și cred că între mine și ea a fost competiție frumoasă. Nu există bucurie mai mare ca faptul că am participat!”, a completat Theo Rose.

citește și...