Theo Rose, anunț de ultimă oră. ,,O să mă duc la Eurovision”

14.02.2022, 15:19

Theo Rose a făcut un anunț de-a dreptul surprinzător! Vedeta a împărtășit o veste cu cei care o urmăresc și o îndrăgesc pe rețelele de socializare! Cântăreața a vorbit despre o posibilă participare la competiția Eurovision. Vedeta a spus că va participa la competiție cu o singura condiție.

Theo Rose, pe numele său real Theodora Măria Diaconu, se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din țara noastră. Artista a organizat recent o sesiune de întrebări, unde fanii i-au adresat tot felul de întrebări. Una dintre întrebările puse de fani a fost dacă vedeta intenționează să participe vreodată la Eurovision.

Artista a spus că se gândește să participe, însă cu o singura condiție. Solista își dorește să participe cu o piesă cu care să câștige.

Theo Rose: ,,O să mă duc la Eurovision”

“O să mă duc la Eurovision când o să simt eu că am o piesa cu care să rup în afara. Să am o piesa de competiție. Până atunci nu mă bag”, le-a mărturisit Theo Rose fanilor.

Theo Rose a primit și un mesaj cutremurător. Unul dintre fani i-a transmis că își dorește ca vedeta să facă accident de mașină și să moară.

Theo Rose, amenințată cu moartea

”Presimt că o să faci accident auto și vei muri în seara asta”, a fost mesajul transmis de către un fan, pe InstaStories.

Cântăreața s-a speriat si i-a transmis și ea, la rândul său, un mesaj de amenințare bărbatului respectiv. Solista l-a avertizat pe Costin, cel care a amenintat-o, și i-a transmis acestuia că a panicat-o mesajul lui.

”Da, Costine! Dar dacă nu mor, vin după tine că mi-ai scris chestia asta aici? Te bat Costine… Cu cosciugul acela din emoticon îți dau în cap, Costine!

Băi, băiete, toți nebunii… Mi-a stat inima când am citit. Doamne… Vă dați seama că acum panică. Până la Bucovina mă duceți…. Să îmi puneți pampers”, a reacționat cântăreața pe InstaStory.

Scandal La Eurovision

Competiția Eurovision a stârnit un nou scandal. Anul acesta, Cezar Ouatu s-a declarat nemulțumit de selectia la nivel national, după ce piesa sa a fost criticată de unul dintre jurați.

Totul a pornit în momentul în care juratul Cristian Faur s-a arătat nemulțumit de piesa „For Everyone’, cu care Cezar Ouatu a participat la semifinală. Mai mult, acesta ar fi considerat că  nu este suficient de bună pentru acest concurs.

Mihai Alexandru, compozitorul lui Cezar Ouatu, s-a revoltat și a declarat că oamenii acumulează o frustrare și o varsă asupra lui fără motiv.

„S-au răcorit oamenii. M-au desființat, deși nu cred că le-a cerut nimeni asta. Și-au vărsat tot amarul strâns în ei de atâta timp. Bine că nu mi-au tras și o palmă, am scăpat ieftin”, a scris Mihai Alexandru pe Facebook.

Cezar Ouatu și-a exprimat părerea cu privire la competiția Eurovision, subliniind că este dezamăgit de competiție, care este ”extrem de slabă din toate punctele de vedere”.

„Mulțumesc pentru susținerea la Eurovision România! Sincer, mă simt mai ușurat că s-a oprit totul aici, că am ieșit din tot acest circ social media și nu numai, contrar răutăților gratuite din partea unor “fani” cum că totul e blat, că eu voi câștiga datorită unor relații de prietenie cu cei din juriu, etc …

Iată dragilor că am fost doar o parte interesantă, care a dat bine la număr, într-o selecție națională Eurovision extrem de slabă din toate punctele de vedere. Acest val al “tineretului” din finală mă bucură și era clar de la început ce-și doreau cei din delegația TVR1 l.

A fost o experiență personală foarte frumoasă! Piesa ”For Everyone” cu siguranță va continuă să răsune în concertele mele din toată lumea! Mulțumesc Mihai Alexandru! Dezamăgit total în schimb de ceea ce se va întâmpla la Torino!”,  a scris Cezar Ouatu pe rețelele de socializare.

citește și...