Theo Rose a trăit clipe de coșmar. ‘’Mâncam pământul fugind…’’

03.04.2022, 14:18
Theo Rose a trăit clipe de coșmar. ‘’Mâncam pământul fugind...’’
Theo Rose a avut coronavirus. ”Nu am zis nimănui”

Theo Rose  a povestit pe contul personal de Instagram, în secțiunea de Stories, că a avut parte de un coșmar care a trezit-o din somn. Vedeta a vrut să împărtășească cu fanii ei un vis care a speriat-o foarte tare.

Theo Rose este superstițioasă, Cel puțin, asta rezultă din ultima mărturisire de pe Instagram, în care povestește că un șarpe a urmărit-o în vis și a început să îi vorbească. Vedeta s-a speriat atât de tare încât s-a trezit cu dureri de spate.

Solista spune că visul respectiv se datorează stresului la care este supusă, pentru că are multe de făcut în perioada următoare.

Theo Rose a avut parte de un coșmar care a trezit-o din somn

 

‘’Vreți să vă zic ce am visat și seara trecută? Ca să vă dați seama cât de stresată sunt. Am visat că am ajuns la mine în sat și pe la poartă pe la Bianca Duțu, un șarpe.. Băi băiete, știți câta mai șarpele!? Am mai visat eu o dată, tot șarpe, e ceva. Știți câta mai șarpele!? Un d-ăla lung și gras, vai.. Rău. Și ce credeți, s-a dat la mine. L-am evitat o dată și după aia a început să facă așa și săream să-l evit și am intrat la Bianca în curte, și șarpele după mine. Și am intrat la ea în bucătărie, noroc că era ușa descuiată. Și ce credeți, în timp ce mâncam pământul fugind spre bucătărie, șarpele vorbea. Și zicea ‘’Stai liniștită că te aștept’’, dar eu îl auzeam așa în mintea mea, nu știu cum să vă spun. Mamă, știți cum m-am trezit!? Încordată, băi deci, durere de spate d-aia rea. Sunt stresată, că am multe de făcut în perioada următoare și vreau să iasă bine toate și sunt așa, cred că d-aia visez’’, a povestit terifiată, Theo Rose.

Se pare că vedeta crede în semnificația viselor, pentru că a relatat cum au interpretat fanii visul respectiv. Una dintre interpretările fanilor se referă la faptul că visul o avertizează pe artistă că este gravidă.

”Dacă șarpele în vis se dă la femeie, ești însărcinată”

‘’Unii zic că e Satana, să ferească Dumnezeu. Că dacă mai visez o dată și știu că e Satana, mă bat cu ea parte în parte. Dar unii zic că am dușmani pe lângă mine. Credeți? Alții zic, asta e cea mai tare. Cică dacă șarpele în vis se dă la femeie, ești însărcinată și e fetiță. Vă spun eu de acum că asta o excludem. Nu e adevărat. Eu vă zic când o fi’’, a mai spus Theo.

citește și...