Theo Rose a ajuns de urgență la spital din cauza sarcinii: „Mi-a fost rău. Am fost pe perfuzii”

06.12.2022, 22:23
Theo Rose a ajuns de urgență la spital din cauza sarcinii: „Mi-a fost rău. Am fost pe perfuzii”
Theo Rose a ajuns de urgență la spital din cauza sarcinii: „Mi-a fost rău. Am fost pe perfuzii”

Theo Rose, în vârstă de 24 de ani, urmează să devină mamă peste câteva luni, însă sarcina îi dă mari bătăi de cap artistei. De curând, solista a dispărut de pe rețelele de socializare, ulterior mărturisind că i-a fost destul de rău. Ba chiar a ajuns la spital, pe perfuzii. 

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste, iar anul viitor vor deveni părinți pentru prima oară. Până atunci, artista este nevoită să îndure stările de rău și grețurile. În ultima săptămână, vedeta nu s-a simțit deloc bine, motiv pentru care a ajuns pe mâinile medicilor.

Cântăreața este în primul trimestru de sarcină și corpul său resimte din plin schimbările prin care trece. Timp de o săptămână, ea a fost internată în spital și i-au fost administrate mai multe perfuzii.

Theo Rose s-a simțit rău din cauza sarcinii

„După o săptămână, nu vreți să știți. Mi-a fost rău. Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă. După o săptămână m-am pus pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal.

Sper să nu-mi mai revină starea aia, sper să se fi terminat perioada cea mai grea și să înceapă să-mi fie bine și să pot să mănânc și eu ca oamenii. Foame îmi este, dar mi-e și greață în același timp. Astăzi mă simt bine”, a povestit Theo Rose pe rețelele de socializare.

Artista se iubește cu Anghel Damian

Theo Rose şi Anghel Damian sunt împreună de câteva luni, după ce solista a pus punct relației cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin.

„Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, spunea cântăreața despre actualul ei iubit.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem compleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a mărturisit Anghel Damian pentru protv.ro, despre sarcina lui Theo Rose.

citește și...