Mama lui Theo Rose, indignată de afirmațiile făcute de Carmen Harra la adresa fiicei sale: „Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu”

02.12.2022, 12:40
Mama lui Theo Rose, indignată de afirmațiile făcute de Carmen Harra la adresa fiicei sale: „Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu”
Mama lui Theo Rose, indignată de afirmațiile făcute de Carmen Harra la adresa fiicei sale: „Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu”

Artista Theo Rose și regizorul Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câteva luni, iar anul viitor vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi au încercat să-și țină relația departe de ochii lumii și au făcut puține declarații pe această temă. Pe de altă parte, au fost și persoane care au comentat povestea lor de dragoste, printre care și Carmen Harra. 

După ce s-a aflat public că Theo Rose este însărcinată și îi va dărui un copil lui Anghel Damian, tot mai multe persoane au fost interesate să afle cât de serioasă este relația lor. Printre persoanele publice care au susținut sus și tare că iubirea lor nu va dura până la adânci bătrâneți s-a numărat și Carmen Harra.

Carmen Harra nu crede în relația dintre Theo Rose și Anghel Damian

Celebra clarvăzătoare a mărturisit că nu prevede un viitor roz pentru cei doi îndrăgostiți, lucru care a înfuriat-o teribil pe mama cântăreței.

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa.

Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu? La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în această relație.

Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume”, a declarat carmen Harra, la Prima TV.

Mama lui Theo Rose a sărit la gâtul lui Carmen Harra

Mama lui Theo Rose, Nina Diaconu, i-a dat replica lui Carmen Harra, după ce aceasta a declarat că relația fiicei sale cu Anghel Damian nu va avea un final fericit.

„Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viață lor. Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu.

Și dacă ține relația și dacă nu ține este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât.”, a spus mama lui Theo Rose, pentru Click!

citește și...