Teo Trandafir, enervată de Florin Piersic Jr. ”M-a enervat cel mai tare”

01.02.2022, 20:35
Teo Trandafir, enervată de Florin Piersic Jr. ”M-a enervat cel mai tare”
Ce i-a spus Florin Călinescu lui teo Trandafir. ”M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă”

Teo Trandafir a mărturisit că o vedetă a enervat-o cel mai tare în timpul unei emisiuni. Nimeni nu s-ar fi gândit la Florin Piersic Jr. „Florin Piersic Junior m-a enervat cel mai tare”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D. Care este motivul din spatele antipatiei pe care o are Teo Trandafir fată de actor.

Teo Show a mărturisit recent că există un artist din România care este fățarnic. Teo a îndrăznit să spună care este invitatul care a enervat-o până la exasperare.

Prezentatoarea TV l-a acuzat pe actor că a evitat să îi răspundă la întrebări, dând dovada că nu respectă meseria de jurnalist. Totul ar fi pornit de la un conflict pornit între Florin Piersic și o publicație care a scris un fake news despre el. Teo susține că Piersic Jr. s-a răzbunat pe cine nu trebuie, iar asta a deranjat-o cumplit de tare.

Teo Trandafir, enervată de Florin Piersic Jr.

„Florin Piersic Junior m-a enervat cel mai tare. Zice așa. Vine în emisiune. Avea în mână niște foi. Pe ele scria da, nu, la această întrebare nu răspund. Încep să-l întreb. Și văd că scoate foaia. Zice: da. A doua întrebare: nu. Apoi a zis că la această întrebare nu răspund”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D.

La finalul interviului, Teo nu s-a mai abținut și l-a pus la punct pe invitat.

Cum a reacționat prezentatoarea TV

Realizatoarea de televiziune nu s-a putut abține si l-a pus la locul lui pe actor.

„Mă ridic așa și zic: ‘Stimați telespectatori, vă voi demonstra că sunt un adevărat om de televiziune. Voi vorbi 18 minute, pentru că invitatul din spatele meu nu dorește să comunice cu mine’. ”, a mai spus Teo.

Teo Trandafir a avut mari probleme cu banii

Chiat dacă Teo Trandafir este una din vedetele cu o carieră de peste 25 de ani în televiziune, putini stiu că au fost momente când lipsa banilor a reprezentat un adevărat coșmar.

Într-o discuție cu Denise Rifai, Teo Trandafir a recunoascut că a existat o perioadă, în care nu și-a permis să meargă nici la cinematograf.

”Am fost atât de săracă, încât nu îmi permiteam cinematograf, mă gândeam de două ori la asta. Preferam să îi cumpăr fiicei mele o pereche de încălţăminte.

Am avut o revelaţie în clipa în care antrenoarea de baschet a fiicei mele m-a întrebat dacă este în regulă să îi ofere Maiei, din partea ei, o pereche de încălţări sport pentru că îi este clar că ale ei i-au rămas mici. Nu îmi dădusem seama. Şi atunci am zis aşa: această situaţie trebuie să înceteze acum, este destul, Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldaţi, umăr la umăr, am trecut împreună printr-un război pe care l-am şi câştigat”, i-a spus Teo Trandafir lui Denise Rifai.

citește și...