Teo Trandafir, despre câștigurile ei. ”Și eu mă întreb ce am făcut cu banii”

20.08.2021, 16:26
Teo Trandafir, despre câștigurile ei. ”Și eu mă întreb ce am făcut cu banii”
Teo Trandafir, despre câștigurile ei. ”Și eu mă întreb ce am făcut cu banii”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir, în vârstă de 53 de ani, a vorbit deschis despre câștigurile sale., dar și despre cheltuielile pe care le are. ”Pe măsură ce banii vin, se și duc în mod misterios. Și eu mă întreb ce am făcut cu banii”, a mărturisit vedeta de la postul de televiziune Kanal D într-un interviu.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. De curând, Maia a împlinit 17 ani.

Într-un interviu pentru revista Viva, Teo Trandafir a vorbit deschis despree partea materială, afirmând că face tot posibilul să se chivernisească.

Teo Trandafir, despre câștigurile ei. ”Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân”

Teo Trandafir a mărtirist că a trecut prin situații delicate din punct de vedere financiar și a explicat ce cheltuieli are în viața de zi cu zi.

”Sigur că da, am trecut prin asemenea momente. Am investit în casa în care locuiesc, în copilul pe care îl am și care merge la o școală privată, care nu este tocmai ieftină. Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân. Nu își imaginează că plătești taxe uriașe la stat, ai rate, oameni cu care colaborezi și pe care trebuie să îi remunerezi. Pe măsură ce banii vin, se și duc în mod misterios. Și eu mă întreb ce am făcut cu banii, pentru că nu am mai fost într-o vacanță de ani de zile, pentru că mă gândesc la cheltuielile pe care le am, școala fiicei mele, rate, investiții în casă. Da, mă chivernisesc și eu, pentru că nu îmi plătește nimeni altcineva toate lucrurile de care, în familie, avem nevoie”, a declarat Teo Trandafir.

 

citește și...