Amintirile lui Teo Trandafir din adolescență. ”Eu nu-mi permiteam să-i spun tatălui meu să iasă din încăpere, nu era bine”

05.01.2022, 16:33
Amintirile lui Teo Trandafir din adolescență. ”Eu nu-mi permiteam să-i spun tatălui meu să iasă din încăpere, nu era bine”
Amintirile lu Teo Trandafir din adolescență. ”u nu-mi permiteam să-i spun tatălui meu să iasă din încăpere, nu era bine”

Vedeta de televiziune Teo Trandafir, în vârstă de 53 de ani, și-a amintit de perioada în care era adolescentă și despre cum era, la acea vreme, perioada majoratului. ”Eu nu-mi permiteam să-i spun tatălui meu să iasă din încăpere, nu era bine”, a mărturisit binecunoscuta prezentatoare de la postul de televiziune Kanal D în cadrul unui interviu.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. Maia a împlinit 17 ani.

Despre fiica sa, dar și despre cum era în vremea adolescenței sale a făcut Teo Trandafir declarații în cadrul unui interviu pentru libertateapentrufemei.ro.


Întrebată ce calitate ar împrumuta de la fiica sa, Maia, dacă ar putea, Teo Trandafir a răspuns: ”Puterea, este un om extrem de puternic. Are căderile ei ca toată lumea, nu este robot, dar puterea ei de a merge mai departe în fiecare zi pe mine mă impresionează”.

Amintirile lui Teo Trandafir din adolescență. ” Eu am avut senzația întotdeauna că am fost un copil obișnuit, lipsit de culoare, de neremarcat”

Teo Trandafir a povestit și cum era ea în pragul majoratului. ”Nu îmi amintesc foarte bine, parerile sunt împărțite. Eu am avut senzația întotdeauna că am fost un copil obișnuit, lipsit de culoare, de neremarcat, dar oamenii care povestesc despre mine și îmi povestesc mie îmi spun contrariul. Eu nu recunosc personajul despre care se vorbește. Mie mi s-a părut întotdeauna că trebuie să dau mai mult, să fac mai mult, să înțeleg mai mult și mai repede. Oamenii spun că faceam asta. Părerea mea despre mine este una distorsionată”, a spus aceasta.

”La majorat ne adunăm cu toții într-o sufragerie, nu aveam voie să bem, erau părinții cu noi. Acum nu am mai văzut majorate cu participarea părinților. Ei ori se retrag, ori sunt pur și simplu alungați. Eu nu-mi permiteam să-i spun tatălui meu să iasă din încăpere, nu era bine. La vremea aia eram și obișnuiți cu un sistem de valori puțin diferit”, a completat vedeta de televiziune.

 

citește și...