Teo Trandafir a recunoscut că este atrasă de Connect-R. ”E frumos de plângi cu vorbe”

19.01.2022, 19:52
Teo Trandafir a recunoscut că este atrasă de Connect-R. ”E frumos de plângi cu vorbe”
Ce i-a spus Florin Călinescu lui teo Trandafir. ”M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă”

Teo Trandafir a recunoscut cine este bărbatul de care s-a simțit atrasă ultima oară, invitat fiind în emisiunea ei. Prezentatoarea TV a dezvăluit că s-a simțit atrasă fizic de artist, atunci când l-a avut ca invitat în cadrul emisiunii pe care o moderează. ”E frumos de plângi cu vorbe”.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din lumea televiziunii autohtone.

Prezentatoarea Tv a acceptat provocarea de răspunde unor întrebări incomode în direct. Vedeta Kanal D a stat pe gânduri atunci când a fost nevoită să numească un invitat care a atras-o fizic.

Teo Trandafir, înnebunită după Connect-R

Prezentatoarea TV i-a surprins pe cei din jur, când a mărturisit că s-a simțit atrasă de Connect-R.

„Nu prea pot să zic, că e nouă treaba. Măi, eu când l-am văzut penultima oară pe Connect-R, mi-au căzut cerceii din urechi.

Deci arată Connect-R… Sigur c-aș putea să îi fiu mămăiță, adică aș putea să îi fac sarmale, dar dreptul meu de a admira… Connect-R e frumos de plângi cu vorbe”, a declarat prezentatoarea TV, la „„Teo Show”, potrivit Wowbiz.

Teo Trandafir, ironizată de Florin Călinescu

Teo Trandafir a mărturisit în emisiunea sa de la Kanal D, ,,Teo Show”, că a fost ironizată de Florin Călinescu.

,,Florin Călinescu! Eram la un eveniment foarte important, lume foarte importantă și eu mă imbracasem în cea mai frumoasă rochie a mea, singură, de altfel, pentru că eu port pantaloni. Era o rochie neagră. Mă pusesem pe toc și aveam impresia că îmi calc pe ochi și îmi pusesem un colier supradimensionat, din perle. L-am văzut pe Călinescu cum se uită la mine și îmi ziceam:

Mi-o da puternic>>. Se uită Călinescu la mine și zice: . Eu trebuie să i-o servesc frumos, că altfel mă bate, și zic: . Și el spune: . Am zis că mor, că întru în pământ. Toată lumea se uită la mine și râdea. M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă”, a declarat Teo Trandafir în emisiune.

citește și...