Teo Trandafir, despre primul sărut. ”După aceea s-a lăsat liniștea aia penibilă”

19.12.2021, 15:36
Teo Trandafir, despre primul sărut. ”După aceea s-a lăsat liniștea aia penibilă”
Teo Trandafir, despre primul sărut. ”După aceea s-a lăsat liniștea aia penibilă”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir, în vârstă de 53 de ani, și-a amintit de primul sărut. Se întâmpla pe vremea când era adolescentă.
”Mi-aduc aminte primul sărut, cam la 16 să fi fost, dacă nu cumva 15. Ne-am pupat efectiv ca puii și după aceea s-a lăsat liniștea aia penibilă”, a mărturisit vedeta.

Teo Trandafir a participat la provocarea “Test de vedetă”, rubrică prezentată de reporterul Sergiu Piloff, care face parte din emisiunea “Teo Show”, pe care aceasta o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Una dintre întrebările puse lui Teo Trandafir a fost legată de primul său sărut.

Teo Trandafir, despre primul sărut. ”Am închis ochii și s-a produs inevitabilul”

Primul sărut al lui Teo Trandafir a fost în adolescentă, cu un coleg de liceu.

„Adolescența a fost cumva perioada vieții mele prolifică, pentru că am putut să dau și să primesc iubire. Mi-aduc aminte primul sărut, cam la 16 să fi fost, dacă nu cumva 15. A fost atât de frumos, atât de emoționant, atât de jenant cumva, pentru că nu știam nici eu, nici el ce facem. Eram îmbrăcată într-un palton pe care îl primise mama cadou, aveam un guler, oribil de altfel, din blană. Iubitul meu de atunci, care nu era iubitul meu, era prietenul meu, s-a apropiat de mine și mi-am dat seama că se întâmplă. Am închis ochii și s-a produs inevitabilul. Ne-am pupat efectiv ca puii și după aceea s-a lăsat liniștea aia penibilă. Mă ducea la școală în fiecare zi, învățam în același liceu și îmi ducea ghiozdanul”, a mărturisit prezentatoarea TV, notează revista Unica.

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. Maia a împlinit 17 ani.

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri din primul său mariaj, cu pilotul Alexandru Trandafir, la emisiunea online ”În oglindă”. Cei doi s-au căsătorit în anul 1990, imediat după Revoluție. Au divorțat după șase ani. Vedeta a mărturisit că din cauza serviciului pe care primul său soț îl avea au fost nevoiți să stea despărțiți foarte mult timp.

“Am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați. Am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate. Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix: “Da, nu știu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea”. Mă scotea în oraș, îmi dădea suc, mă lua de la facultate când ploua…

Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema- hai să facem într-un fel”, a povestit Teo Trandafir.

 

 

citește și...