Tensiunea crește între Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes

13.12.2022, 16:12
Tensiunea crește între Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes

Jucătorul și agentul său discută despre viitorul său după Cupa Mondială, în timp ce apar propuneri care nu fac parte din cercul celebrului agent. Cupa Mondială s-a încheiat pentru Portugalia, competițiile revin săptămâna viitoare, iar Cristiano Ronaldo… a rămas fără echipă.

Despărțirea tristă de Qatar a avut loc în urmă cu câteva zile și nu există nicio veste despre locul unde va juca de acum încolo. De la 1 ianuarie, el poate semna cu orice alt club, după ce contractul său cu United a fost reziliat, dar, cu 15 zile înainte de final, nu se știe absolut nimic despre viitorul său.

De fapt, această incertitudine a erodat relația dintre Cristiano și agentul său de lungă durată, Jorge Mendes. În ultimele zile, tensiunea a crescut. Nu este prima dată când cei doi au avut tensiuni. Ei se văd ca tată și fiu și de aceea relația lor a suferit suișuri și coborâșuri. Au mai avut un episod asemănător, de exemplu când Cristiano a plecat de la Juventus, apoi și-au revenit, potrivit as.com.

“Nu există nimic”

De data aceasta, cazul este la fel sau chiar mai relevant. Vedeta din Madeira urmează să împlinească 38 de ani, iar găsirea unui loc pentru el pe piață nu va fi ușoară. Pretențiile sale economice nu ajută un club să apară în Europa pentru a face față unei operațiuni de aceste caracteristici. În orice caz, Mendes lucrează pentru a oferi o alternativă interesantă și are deja una pe masă. Asta este ceea ce își dorește jucătorul.

În timp ce acest lucru se întâmplă, fisura s-a deschis cu siguranță odată cu apariția diferiților jucători din Orientul Mijlociu care ar fi dispuși să facă o mutare pentru a-i oferi lui Cristiano ceea ce cere.

“Nu există nimic”

Cea mai vehiculată ofertă este cea a clubului saudit Al Nassr, ale cărui cifre amețitoare au ieșit la iveală (200 de milioane pentru jucător) și care l-au determinat chiar pe Cristiano să răspundă la acest zvon. “Nu există nimic”, a spus el.

Un alt nume important ar putea fi cel al lui Antero Henrique. Actualul șef al QSL (Qatar Stars League), fostul PSG și un jucător cheie în reînnoirea lui Mbappé de către formația pariziană, atunci în calitate de consilier, are în mână pentru a-i putea transfera lui Cristiano unele propuneri cu care să-și continue cariera în Qatar.

Aceste operațiuni pe marginea lui Mendes arată că urechile lui CR7 nu mai ascultă doar de agentul său istoric. Un viitor în aer și o relație care nu se află în cea mai bună formă.

citește și...