Tavi Colen s-a operat la picior, după ce a căzut de pe un yacht. ”Trăgeau să mă ridice din apă, unul a căzut în apă”

13.12.2022, 13:59
Tavi Colen s-a operat la picior, după ce a căzut de pe un yacht. ”Trăgeau să mă ridice din apă, unul a căzut în apă”
Tavi Colen s-a operat la picior, după ce a căzut de pe un yacht

Tavi Colen a trecut printr-o experiență mai puțin plăcută. Artistul a dezvăluit, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, că s-a operat la picior după ce a căzut de pe un yacht. ”Trăgeau să mă ridice din apă, unul a căzut în apă”, a povestit fostul membru al formației Talisman.

Tavi Colen este un cunoscut muzician din țara noastră. Acesta a făcut parte din fomația Talisman. Trupa Talisman, în formula Alin Oprea-Tavi Colen, a fost înființată în anul 1996. În anul 2006, Alin Oprea și Tavi Colen au hotărât să se despartă, iar trupa Talisman a continuat în formula Alin Oprea cu cinci tineri instrumentiști. De-a lungul anilor, cei doi au lansat numeroase melodii, însă piesa de rezistență a formației rămâne ”Atât de singur”.

Prezent la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Tavi Colen a dezvăluit că a sufeit o intervenție chirurgicală la un picio, după ce a căzut de pe un yacht. Acesta a explicat că în prezent starea sa este una cât se poate de bună.

Tavi Colen s-a operat la picior, după ce a căzut de pe un yacht. ”Am alunecat pe o scară de pe un yacht și am căzut în apă, peste bord”

„Mi-am rupt și eu piciorul. (…) Magician (n.r. medicul), deci n-am știut când m-a operat, după trei ore zice: ”Ia ridică-te și du-te acasă că ții patul ocupat”. (…) Să îi dea Dumnezeu sănătate, deci minuni. Nu mai puteam călca în el. Ruptură de ligament (…) Am alunecat pe o scară de pe un yacht și am căzut în apă, peste bord. (…) Faza e că s-a mai ales și nașul meu cu o întindere de ligament, nu mai ridică mâna. Trăgeau să mă ridice din apă, unul a căzut în apă”, a detaliat Tavi Colen, citat de spynews.ro.


„După câteva zile am început să merg normal, nu am voie să urc scări. (…) Cea mai mișto întâmplare a fost când m-am dus să mă consult. (…) Mi-a făcut o înjecție și am mai mers două săptămâni. (…) Sunt ok, merg, nu mă mai urc pe yacht doi trei ani așa. (…) Ăștia râdeau de mine. (…) Norocul meu că mașina e cu cutie automată și am mers doar cu piciorul drept până acasă”, a adăugat artistul.

citește și...