VIDEO / Tavi Colen, declarație dură la adresa fostului său coleg Alin Oprea. ”Nu ne împăcăm”

28.07.2021, 13:48
VIDEO / Tavi Colen, declarație dură la adresa fostului său coleg Alin Oprea. ”Nu ne împăcăm”

Tavi Colen și Alin Oprea s-au bucurat de mare succes pe vremea când cântau împreună în trupa Talisman. Însă, drumurile celor doi s-au separat, fiecare văzându-și de carieră. Tavi Colen a făcut declarații despre trupa Talisman și despre fostul său coleg, Alin Oprea, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Trupa Talisman, în formula Alin Oprea-Tavi Colen, a fost înființată în anul 1996. În anul 2006, Alin Oprea și Tavi Colen au hotărât să se despartă, iar trupa Talisman a continuat în formula Alin Oprea cu cinci tineri instrumentiști. De-a lungul anilor, cei doi au lansat numeroase melodii, însă piesa de rezistență a formației rămâne ”Atât de singur”.

Tavi Colen a vorbit, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars,  despre trupa Talisman și a făcut declarații categorice legate de fostul său coleg, Alin Oprea. „Cea mai mare durere a mea este că eu am căzut de undeva de sus. M-a durut foarte tare, am suferit, o perioadă de un an, aproape doi, nu vorbeam cu nimeni. Singura care m-a ținut așa pe linia de plutire a fost Emma (n.r. iubita lui). Eu am căzut ca un bolovan”, a declarat Tavi Colen, notează spynews.ro.

Tavi Colen, declarație dură la adresa fostului său coleg Alin Oprea.  ”Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela”


”Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot, am zis hai bine, ia-le, bagă-ți-le undeva. Dar n-a reușit, se pierde totul. De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata. Din punct de vedere muzical noi eram ok, puteam să o mai ducem”, a mai declarat Tavi Colen.

Tavi Colen a exclus varianta unei împăcări cu Alin Oprea: ”Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât”.

citește și...