Tavi Colen, categoric în ce privește reunirea trupei Talisman. ”Eu l-am condamnat pe Alin Oprea la uitare”

25.10.2020, 11:57
Tavi Colen, categoric în ce privește reunirea trupei Talisman. ”Eu l-am condamnat pe Alin Oprea la uitare”
Tavi Colen, categoric în ce privește reunirea trupei Talisman. ”Eu l-am condamnat pe Alin Oprea la uitare”

Muzicianul Tavi Colen exclude orice posibilitate ca trupa Talisman să se reunească în formula originală.

Trupa Talisman, în formula Alin Oprea-Tavi Colen, a fost înființată în anul 1996. În anul 2006, Alin Oprea și Tavi Colen au hotărât să se despartă, iar trupa Talisman a continuat în formula Alin Oprea cu cinci tineri instrumentiști. De-a lungul anilor, cei doi au lansat numeroase melodii, însă piesa de rezistență a formației rămâne ”Atât de singur”. După ce s-a tot vorbit despre o eventuală reunire a trupei în formula sa de început, Tavi Colen a lămurit lucrurile, explicând că nu se pune problema unei reuniri.

„Eu l-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Nu m-a întrebat nimeni nimic despre împăcare. Răspunsul este nu pe toate fronturile. Nici nu a fost vorba vreodată de așa ceva. El a spus că s-ar împăcat cu mine, dar eu nu vreau. Nu am mai vorbit niciodată cu el de 11 ani. Nu cred că mi-ar fi cerut sprijin moral la câte mi-a făcut. Nu cred că are curajul să mă sune. Pe mine nu mă interesează acest subiect și nu vreau să discut despre acest subiect deloc!”, a spus Tavi Colen, potrivit revistei Viva.

Problemele pe care Tavi Colen le-a avut cu soția lui Alin Oprea când formau trupa Talisman

Trupa Talisman s-a destrămat în urmă cu foarte mulți ani. La acea vreme, Tavi Colen mărturisea că a fost extrem de deranjat de atitudinea pe care o avea Larisa, partenera de viață a lui Alin Oprea, cea cu care artistul este în divorț.

Tavi Colen explica că Larisa îi spunea cum să cânte și cum să se îmbrace, printre altele, lucru de care artistul nu a fost deloc încântat.

„Aveam momente când Larisa îmi spunea cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu că nu mi-ar fi plăcut fața ei, ci pentru felul în care se comporta față de mine și dădea indicații. Putea să vină în sală, dar nu în culise”, declara Tavi Colen la vremea respectivă.

 

citește și...