Mesajul lui Alin Oprea pentru Tavi Colen, după ce a refuzat să reunească trupa Talisman! Ce decizie a luat

20.01.2021, 21:12
Mesajul lui Alin Oprea pentru Tavi Colen, după ce a refuzat să reunească trupa Talisman! Ce decizie a luat
Mesajul lui Alin Oprea pentru Tavi Colen, după ce a refuzat să reunească trupa Talisman! Ce decizie a luat

Zilele trecute, Tavi Colen, fost membru al trupei Talisman, a declarat că nu a mai vorbit de foarte mult timp cu Alin Oprea. În plus, el a refuzat să reia colaborarea cu Alin Oprea, precizând că acum are propria carieră muzicală.

După aceste afirmații, Alin Oprea i-a transmis un mesaj fostului lui coleg de trupă, după ce Tavi a refuzat să mai cânte în trupa Talisman.

Tavi Colen l-a refuzat pe Alin Oprea

În curând, trupa Talisman va împlini 25 de ani de activitate, însă Colen a refuzat orice colaborare cu Alin Oprea.

‘Una dintre dorințele mele a fost să reunesc, în acest an aniversar, un Talisman cu Tavi Colen, reîntors în componența originală a trupei și asta pentru voi, cei care încă mai păstrați nostalgia anilor ’90. Din păcate, colegul meu Tavi a refuzat reuniunea, așa că trupa Talisman merge mai departe cu încredere, iubire și respect pentru voi. Alin Oprea & Talisman’, a fost reacția lui Alin Oprea la acest refuz, pentru Impact.

Tavi Colen, foc și pară pe Alin Oprea

Trupa Talisman s-a destrămat în anul 2006, după ce Tavi Colen a hotărât că vrea să-şi clădească o carieră solo.

De atunci, Tavi Colen şi Alin Oprea nu și-au mai vorbit deloc! În urmă cu ceva timp, Alin Oprea îl acuza pe Tavi Colen că l-a lăsat să moară de foame când a părăsit formaţia.

Deși au trecut atâția ani, cei doi protagoniști tot nu au încheiat conflictul. Recent, Tavi Colen l-a desființat iar pe fostul său coleg de trupă. În emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Tavi Colen a mărturisit că nu este posibilă nicio împăcare între ei.

‘Nu pot să îl iert pentru ceva niciodată. Într-o dimineață mi-a luat tot. Palmares, viață, numele formației, iar eu am căzut ca un avion fără elice. El a fost mai deștept. S-a dus cu 5 ani înainte și și-a luat numele la OSIM. La ora aia „Talisman” este over the top. Eram singura formație care umplea stadioanele cu bilete’, a declarat Tavi Colen, la Antena Stars.

citește și...