VIDEO / Se reface trupa Talisman cu Tavi Colen? ”Am eliminat dintre noi cauza rupturii”

15.09.2020, 10:52
VIDEO / Se reface trupa Talisman cu Tavi Colen? ”Am eliminat dintre noi cauza rupturii”
VIDEO / Se reface trupa Talisman? ”Am eliminat dintre noi cauza rupturii”

Alin Oprea a vorbit despre eventuala reunire a sa cu Tavi Colen, cel care i-a fost coleg în trupa Talisman și alături de care a făcut senzație cu ani în urmă.

Trupa Talisman, în formula Alin Oprea-Tavi Colen, a fost înființată în anul 1996. În anul 2006, Alin Oprea și Tavi Colen au hotărât să se despartă, iar trupa Talisman a continuat în formula Alin Oprea cu cinci tineri instrumentiști.

De-a lungul anilor, cei doi au lansat numeroase melodii, însă piesa de rezistență a formației rămâne ”Atât de singur”.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena ”, Alin Oprea a vorbit despre eventualitatea de a cânta  din nou alături de Tavi Colen.

„Din punctul meu de vedere, există toate șansele, dacă și el este deschis la discuții. Eu sunt de acord. Știu că și fanii și-ar dori acest lucru. Se împlinesc 25 de ani de la înființarea trupei ”Talisman”. Am eliminat dintre noi cauza rupturii (n.r. referire la fosta sa soție, Larisa). A fost o perioadă în care atât eu, cât și el am fost mai săraci, inspirațional vorbind”, a declarat Alin Oprea, citat de spynews.ro.

Ce spunea Tavi Colen despre larisa, fosta parteneră de viață a lui Alin Oprea

Cântărețul Ravi Colen mărturisea că a fost extrem de deranjat de atitudinea pe care o avea partenera de viață a lui Alin Oprea, cea cu care artistul este în divorț. Acesta i-a cerut lui Alin, pe când formau trupa ”Talisman”, să nu mai vină cu Larisa la concerte, deranjat de atitudinea acesteia.

„Aveam momente când Larisa îmi spunea cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu că nu mi-ar fi plăcut fața ei, ci pentru felul în care se comporta față de mine și dădea indicații. Putea să vină în sală, dar nu în culise”, declarat Tavi Colen după destrămarea trupei Talisman.

citește și...