Tavi Clonda vine la ”Splash! Vedete la apă” să salveze onoarea familiei. „Iubire, te răzbun eu!”

11.09.2021, 16:18
Tavi Clonda vine la ”Splash! Vedete la apă” să salveze onoarea familiei. „Iubire, te răzbun eu!”
Tavi Clonda vine la ”Splash! Vedete la apă” să salveze onoarea familiei. „Iubire, te răzbun eu!”

Show-ul ”Splash! Vedete la apă” ajunge în acest weekend la final. Sâmbăta acesta, de la 20:00, la poastul de televiziune Antena 1, o ultimă serie de artişti şi sportivi curajoşi îşi va testa limitele, după ce în prealabil aceştia şi-au pregătit prestaţiile alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România.

Printre aceştia şi Tavi Clonda, care vine la ”Splash! Vedete la apă” – spune el – ca să salveze onoarea familiei, după ce soţia sa, Gabriela Cristea, nu a avut curajul să sară în cadrul competiţiei ”Când mă suna Gabriela de la Bacău şi plângea, i-am zis ”Lasă, iubire, te răzbun eu!”. Da’ de unde… e foarte complicat, o provocare incredibilă, mai ales că atunci când devii părinte se schimbă priorităţile şi nebunia aia de odinioară dispare!”, a mărturisit Tavi Clonda, odată ajuns la bazinul de la Bacău.

Maria Buză, Crina Abrudan, Anca Bucur, Tavi Clonda, Seredinschi şi Emanuel Neagu sunt cei care vor intra de această dată în competiție.

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la ”Splash! Vedete la apă”

 

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori cărora le va reveni sarcina de a împinge concurenții ”Splash! Vedete la apă” nu în bazin, ci să își depășească limitele. ”A sărit de parcă ar avea picioroange!”, ”Parcă ești râmă!”, ”Nu mai face așa!” și ocazional ”Bravooo!” – sunt câteva dintre replicile care răsună zilele acestea în Bazinul Olimpic de la Bacău unde concurenții Splash își desfășoară antrenamentele alături de unii dintre cei mai bine pregătiți sportivi din România. Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori care au grijă ca fiecare dintre discipolii lor să reușească dacă nu o performanță remarcabilă, măcar o săritură corectă și, cu siguranță, mai mult decât credeau că sunt capabili.

”Cred că e o provocare să lucrezi cu vedete, din emisiunile trecute cam toți ne-au oferit surprize, nu cred că a fost vreunul care să nu își depășească limitele”, a spus Claudia Tiu.

 

citește și...