Fachirul din Periș, emoționat până la lacrimi la ”Splash! Vedete la apă”. ”Nu am lipsit nici trei ore de lângă fetița mea”

19.08.2021, 14:28
Fachirul din Periș, emoționat până la lacrimi la ”Splash! Vedete la apă”.  ”Nu am lipsit nici trei ore de lângă fetița mea”
Fachirul din Periș, emoționat până la lacrimi la ”Splash! Vedete la apă”. ”Nu am lipsit nici trei ore de lângă fetița mea”

Merge pe sticlă, pare că sfidează legile fizicii și pare că nimic nu îl poate abate de la scopul său, însă există o persoană care îl va emoționa până la lacrimi pe Fachirul din Periș, la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, care va avea avea premiera sâmbătă și duminică, de la 20.00, la postul de televiziune Antena 1.

Dacă la antrenamente i-a uimit cu doza sa de curaj pe colegii de la ”Splash! Vedete la apă”, Fachirul din Periș va lăsa să se vadă și o altă față a sa, complet necunoscută până acum. Costel Pripas, pe numele din buletin, le va avea ca susținătoare în seara premierei ”Splash! Vedete la apă”, pe soția sa Roxana și pe fiica lor, Isabella.

”Sunt un tip cu prea puține emoții, dar din secunda în care mi-am văzut soția și fiica totul s-a schimbat. E pentru prima dată când plec de acasă de lângă copilul meu, e pentru prima dată când stau câteva zile departe de ea, eu nu am lipsit nici trei ore de lângă fetița mea de când s-a născut. Mi-aș dori foarte tare să îmi țin copilul în brațe și cer voie juriului să îmi permită să fac asta înainte să sar”, a spus Fachirul din Periș emoționat.

Cine concurează la ”Splash! Vedete la apă”

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică sunt primii curajoși care au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii ”Splash! Vedete la apă”.

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul concursului.

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la ”Splash! Vedete la apă”

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori cărora le va reveni sarcina de a împinge concurenții ”Splash! Vedete la apă” nu în bazin, ci să își depășească limitele. ”A sărit de parcă ar avea picioroange!”, ”Parcă ești râmă!”, ”Nu mai face așa!” și ocazional ”Bravooo!” – sunt câteva dintre replicile care răsună zilele acestea în Bazinul Olimpic de la Bacău unde concurenții Splash își desfășoară antrenamentele alături de unii dintre cei mai bine pregătiți sportivi din România. Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori care au grijă ca fiecare dintre discipolii lor să reușească dacă nu o performanță remarcabilă, măcar o săritură corectă și, cu siguranță, mai mult decât credeau că sunt capabili.

”Cred că e o provocare să lucrezi cu vedete, din emisiunile trecute cam toți ne-au oferit surprize, nu cred că a fost vreunul care să nu își depășească limitele”, a spus Claudia Tiu.

citește și...