Tavi Clonda, super declarație de dragoste pentru Gabriela Cristea. ”Ești exact ce mi-am dorit”

26.10.2020, 11:26
Tavi Clonda, super declarație de dragoste pentru Gabriela Cristea. ”Ești exact ce mi-am dorit”
Tavi Clonda, super declarație de dragoste pentru Gabriela Cristea. ”Ești exact ce mi-am dorit”

Tavi Clonda i-a făcut o super declarație de dragoste partenerei sale de viață, Gabriela Cristea, de ziua de naștere a acesteia.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în periuoada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris. În data de 26 octombrie, prezentatoarea de televiziune își aniversează ziua de naștere. Aceasta a împlinit 46 de ani, ocazie cu care soțul său i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste în mediul online.

”Azi e ziua de naștere a iubitei mele soții! La mulți Ani, iubita mea! Să fii sănătoasă pentru că fericită ești, de iubită nu mai spun! Alături de ține mi-am împlinit visul de a face o familie plină de iubire!  Ești exact ce mi-am dorit și aventura continuă! Te iubesc!”, este urarea pe care Tavi Clonda i-a făcut-o partenerei sale de viață, Gabriela Cristea.

Cum s-au cunoscut Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și Tavi Clonda a povestit Gabriela Cristea într-un interviu pentru Antena Stars.

Prezentatoarea TV a mărturisit că s-a dus la Tavi Clonda să-i facă un compliment pentru felul în care arăta, însă ceea ce i-a spus acesta a lăsat-o mască.

”Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț să porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis: „Am poftit la rochia ta”. Iar eu m-am șocat și am zis: „Cum îndrăznește să spună așa ceva”, dar nu m-am exteriorizat. După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, a declarat Gabriela Cristea.

 

citește și...