Tavi Clonda spune tot despre relația cu Gabriela Cristea. ”Nu îți imagina că toate sunt roz și pufoase”

25.01.2022, 14:34
Tavi Clonda spune tot despre relația cu Gabriela Cristea. ”Nu îți imagina că toate sunt roz și pufoase”
Tavi Clonda spune tot despre relația cu Gabriela Cristea. ”Nu îți imagina că toate sunt roz și pufoase”

Muzicianul Tavi Clonda, în vârstă de 42 ede ani, a dat detalii despre relația sa cu partenera de viață, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani. ”Nu îți imagina că toate sunt roz și pufoase. Mai sunt probleme destul de mărunte și încercăm să le dăm uitării, să le rezolvăm și să le uităm”, a mărturisit Tavi Clonda la o emisiune de televiziune.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Tavi Clonda și Gabriela cristea au împlinit 8 ani de când s-au cunoscut. La emisiunea ”Star News”, de la postul de televiziune Antena Stars, Tavi Clonda a vorbit despre relația cu partenera sa de viață, dar și despre momentele frumoase din viața lor.

Tavi Clonda spune tot despre relația cu Gabriela Cristea. ”Nu au fost momente foarte grele”

”Evident, unul dintre cele mai speciale momente ale noastre, a fost acela când s-a născut primul nostru copil, Victoria! A fost o senzație pe care nu o vom uita și este greu de egalat. Când se naște primul copil, părinții probabil știu despre ce e vorba. Și evident și când s-a născut al doilea copil, Iris, a fost un moment deosebit. Dar mai deosebit a fost atunci, când am adus-o acasă și am realizat că avem doi copii. Iar primul a fost ziua în care ne-am căsătorit. A fost o zi superbă! Gabriela a fost foarte frumoasă”, a declarat Tavi Clonda, potrivit spynews.ro.

„Cel mai greu, cel mai greu, nici nu știu. Nu au fost momente foarte grele. Adică în fiecare zi sunt probleme de rezolvat, dar ceva să mi aduc aminte. Nu îți imagina că toate sunt roz și pufoase. Mai sunt probleme destul de mărunte și încercăm să le dăm uitării, să le rezolvăm și să le uităm. Nu mi-aș încărca memoria sau sufletul cu lucruri dureroase”, a mai spus acesta.

citește și...