Tatăl tânărului ucis de Mario Iorgulescu, noi declarații cutremurătoare: ‘Atât de mare este puterea lui Gino Iorgulescu în țara asta’

17.08.2020, 13:49
Tatăl tânărului ucis de Mario Iorgulescu, noi declarații cutremurătoare: 'Atât de mare este puterea lui Gino Iorgulescu în țara asta'
Tatăl tânărului ucis de Mario Iorgulescu, noi declarații cutremurătoare: 'Atât de mare este puterea lui Gino Iorgulescu în țara asta'

A trecut aproape un an de când Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier în Capitală, în urma căruia și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani, Dani Vicol.

Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, era băut și drogat în momentul producerii accidentului. El conducea un Aston Martin, în valoare de 300.000 de euro, când a intrat într-un alt vehicul care circula regulamentar.

A fost trimis în judecată

Recent, Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. De asemenea, pe numele lui a fost emis și un mandat european de arestare, care nu a putut fi pus în aplicare până în acest moment, pentru că tânărul este de negăsit.

Cu toate acestea, familia tânărului ucis de aceasta nu are liniște. Tatăl lui Dani Vicol a mărturisit că nu crede că se va face vreodată dreptate în cazul morții fiului său.

Tatăl lui Dani Vicol și-a pierdut speranța

‘Nu mai credem în nimic, nu vedeți că nimeni nu știe unde e, parcă a intrat în pământ? De ce nu este arestat, așa cum ar trebui? Noi de aproape un an suntem distruși, pur și simplu nu mai suntem oameni. Nora mea nici nu mai zic, crește singură un copil și parcă s-a stins viața din ea.

Noi ne pregătim de pomană, iar el se plimbă binemersi în libertate. Atât de mare este puterea lui Gino Iorgulescu în țara asta. Cum se poate așa ceva, noi nu înțelegem. Suntem prea mici. Începem să credem că nu mai există dreptate a legii. Însă există un Dumnezeu, există pedeapsă divină’, a declarat tatăl tânărului de 24 de ani pentru Playtech.

Mario Iorgulescu se află în Italia

Tribunalul București a anunțat că Mario Iorgulescu va fi trimis în judecată. Mai mult de atât, autoritățile din România au aflat că Mario s-ar afla tot în Italia, acolo unde a ajuns la scurt timp după accident.

‘Mario Iorgulescu se află în Italia, dar nu într-un spital. Poliția din Italia au primit ordinul de arestare, însă încă nu l-au pus în practică, nu știm nici noi de ce. Conform procedurilor, acum, că a fost trimis în judecată, italienii ar trebui să îl aresteze și să îl extrădeze pe inculpat în cel mai scurt timp. Noi sperăm că este vorba de o săptămână, două, însă nu ține de competența noastră’, au declarat surse judiciare pentru Playtech.ro. 

citește și...