Mario Iorgulescu, dat în urmărire internațională! Unde se află acum fiul lui Gino Iorgulescu

16.06.2020, 18:19
Mario Iorgulescu, dat în urmărire internațională! Unde se află acum fiul lui Gino Iorgulescu
Unde se află acum fiul lui Gino Iorgulescu

Pe 16 iunie, magistrații de la Curtea de Apel București au decis arestarea în lipsă a lui Mario Iorgulescu. În plus, fiul lui Gino Iorgulescu a fost dat în urmărire internațională. Decizia Curții de Apel este definitivă.

În prezent, Mario Iorgulescu ar fi internat într-o clinică din Italia, scrie Digi24.

Astfel, Mario Iorgulescu, acuzat de omor, poate fi arestat preventiv pentru 30 de zile, începând cu dată încarcerării, a decis definitiv, marți, Curtea de Apel București, potrivit Digi 24.

Mario Iorgulescu poate fi arestat

În luna septembrie 2019, tânărul a condus beat și drogat și a produs un accident în urmă căruia un bărbat a murit. Mario conducea cu o viteză de 162 de kilometri pe ora, deși limita legală era 50 de kilometri pe ora.

Pentru că a fost și el rănit, Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică din Italia. Pe data de 5 martie, Tribunalul București emisese un mandat de arestare în lipsă, însă decizia a fost anulată două zile mai târziu.

‘Noaptea trecută, în jurul orei 2:30, Mario Iorgulescu mi-a omorât nepotul de 25 de ani, intrând pe contrasens pe șoseaua Chitilei, cu 240 de kilometri la oră! Cred că deja se încearcă mușamalizarea cazului. Gino deja a ridicat mașina odraslei de la locul faptei, apoi la Elias, la spital, a stat numai cu telefonul la ureche’, spunea unchiul victimei lui Mario Iorgulescu, Daniel Vicol.

Văduva lui Dani Vicol nu-și revine din șoc

Într-un interviu pentru Wowbiz, Patricia i-a adresat cuvinte grele lui Mario Iorgulescu. Femeia a recunoscut că i-a dorit moartea celui care i-a ucis logodnicul, însă acum dorește o altă pedeapsă pentru el.

„La început, mă gândeam că moare și el (Mario Iorgulescu, n. red.)… Și asta îmi doream. Sinceră să fiu, ar fi o pedeapsă prea mică să moară… A murit și gata, nu mai știi nimic. Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani să vină și să se târască în fața lui, asta îmi doresc. Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. Probabil de aia nici nu a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal”, a spus văduva lui Dani Vicol.

citește și...