Gino Iorgulescu, lovitură dură după accidentul fiului său! Ce se întâmplă cu tatăl lui Mario Iorgulescu

03.06.2020, 11:13
Gino Iorgulescu, lovitură dură după accidentul fiului său! Ce se întâmplă cu tatăl lui Mario Iorgulescu
Accidentu rutier produs de Mario Iorgulescu în septembrie 2019 lasă urme adânci în familia lui

Accidentul rutier produs de Mario Iorgulescu în septembrie 2019 lasă urme adânci în familia lui. Tatăl lui, Gino Iorgulescu, nu ar mai fi dorit de patronii de fotbal și vor să îl ‘elimine’ de la Ligă în viitorul apropiat. Gino Iorgulescu este șeful LPF din 2013, după ce i-a luat locul lui Mitică Dragomir.

Gino Iorgulescu, propus să fie dat afară din Ligă?

Conform Impact.ro, în toți acești ani, tatăl lui Mario Iorgulescu a fost susținut de patronii de club din LIGA I. Din păcate, scandalul provocat de băiatul său i-a adus numai neplăceri în ultimele luni. Se pare că președinții de cluburi se pregătesc să îl dea excludă pe Gino din LPF.

‘Nu se văd rezultatele de atâția ani. Ce a făcut el pentru fotbalul românesc din 2017 încoace? Într-un an nu a apărut mai deloc într-o conferință. Ca președinte al LPF trebuie să mergi pe stadion, să vorbești cu lumea, să te pozezi cu fanii. Să fii la dispoziția președinților de cluburi, să le asculți problemele. Nu să stai în birouri cu politicieni și să fumezi trabucuri. Nu există niciun fel de rezultat.

Dacă nu era perioada asta de pandemie, ar fi fost demis până acum. Are prieteni puternici, dar de data aceasta nici acești prieteni sus puși nu îl vor mai putea ajuta. Avem nevoie la conducere de un om care să miște lucrurile’, au mărturisit apropiații lui Gino Iorgulescu pentru sursa citată mai sus.

Fiul lui, Mario, a produs un grav accident rutier

Gino Iorgulescu a fost devastat la lunii septembrie, după ce fiul lui a produs un grav accident de circulație, în urma căruia un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața. Mario Iorgulescu era beat și drogat la volan.

Fiul lui, Mario, a produs un grav accident rutier
Fiul lui, Mario, a produs un grav accident rutier

Fiului șefului LPF a fost și el rănit în accident și dus la spital. La puțin timp după accident, tatăl lui a decis să îl transfere la o clinică din Italia.

De câteva luni bune nu se mai știe nimic despre Mario Iorgulescu, iar părintele lui nu a mai fost văzut în public. Astfel, Gino Iorgulescu a cam lăsat deoparte îndatoririle pentru LPF.

A ucis un om

Familia lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, își caută dreptatea. Unchiul lui Dani Vicol a făcut declarații tulburătoare despre ancheta tânărului.

‘Este clar că Gino Iorgulescu este dispus să își cheltuie toată averea doar ca să îl facă scăpat pe fiul său de pușcărie, iar acum a părăsit și conducerea fotbalului românesc ca se ocupe de fiul său. Voi nu vedeți că el nu își mai face treaba în conducerea LPF? E plecat prin Italia și o bagă că nu poate să vină în țară din cauza coronavirusului’, a mărturisit Vali Guțu pentru Prosport. 

Sursa: Impact.ro

citește și...