Tatăl Ramonei Bădescu, infectat cu coronavirus. ”Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește”

10.11.2020, 11:36
Tatăl Ramonei Bădescu, infectat cu coronavirus. ”Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește”
Tatăl Ramonei Bădescu, infectat cu coronavirus. ”Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește”

Tatăl Ramonei Bădescu este infectat cu noul coronavirus la 89 de ani. Acesta se află internat la Spitalului 2 Filantropia, din Craiova, la secția cardiologie

Cristinel Bădescu, tatăl în vârstă de 89 de ani al Ramonei Bădescu, a aflat în urmă cu câteva zile că este infectat cu coronavirus.

Și mama vedetei, Liana, a fost testată pentru coronavirus, însă nu a primit încă rezultatul. „Mama e acasă, ea e mai puternică, a făcut testul, încă nu i-a venit rezultatul, sperăm să fie negativ”, a spus Ramona Bădescu, citată de protv.ro.


Ramona Bădescu, extrem de îngrijorată pentru tatăl său

Ramona Bădescu se află în Italia și nu poate fi alături de părinții săi. Vedfeta a mărturisit că este extem de îngrijorată pentru tatăl său.

„Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu, care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu, chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu. Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism. Tata a fost luat de urgență de acasă pentru starea lui mai slăbită, dar și pentru că a ieșit pozitiv cu acest virus necruțător. Situația lui nu este bună, dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. Este stabil acum, iar medicul care a fost lângă el când am sunat mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama. Domnul doctor a făcut astfel încât tata să-mi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau”, a spus Ramona Bădescu.

”Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente mă distruge sufletește. Dar sper ca tata să lupte, pentru că toată viața lui a fost un om de mare forță și demnitate și îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe. Sper să ne revedem cât de curând. În momentele grele am avut câțiva oameni alături și vreau să îi mulțumesc mult și vecinei mele, Anca, și doamnei doctor de familie, Doina Cherata, si nepoatei mele, Dalina Bădescu”, a adăugat ea.

306.991 de infectări pe teritoriul României

Numărul cazurilor de coronavirus din țara noastră a scăzut. Luni, 9 noiembrie 2020, au fost raportate 3.240 de noi infectări în ultimele 24 de ore. Bilanțul a ajuns la 306.991. În ultima zi s-au înregistrat alte 130 de decese, iar 1.076 de pacienți sunt internați la terapie intensivă.

Până astăzi, au decedat 8.009 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.688. Dintre acestea, 1.076 sunt internate la ATI, notează Hotnews.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 3.488.090 de teste pentru coronavirus. Dintre acestea, 11.445 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 7.286 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 4.159 la cerere. Pe teritoriul României, 41.024 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 24.762 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 72.980 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 19 persoane. De la debutul pandemiei, 206.793 de pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...