Tatăl Mădălinei Manole, în stop cardio-respirator! Trăiește doar cu ajutorul aparatelor, după ce a fost infectat cu COVID-19

09.09.2020, 15:18
Tatăl Mădălinei Manole, în stop cardio-respirator! Trăiește doar cu ajutorul aparatelor, după ce a fost infectat cu COVID-19
Tatăl Mădălinei Manole, în stop cardio-respirator! Trăiește doar cu ajutorul aparatelor, după ce a fost infectat cu COVID-19/ foto: captura video

Tatăl Mădălinei Manole este internat în stare foarte gravă la Spitalul din Ploiești, după ce a fost infectat cu COVID-19! Conform Antena 3, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și trăiește doar cu ajutorul aparatelor. A fost resuscitat, însă medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.

Tatăl Mădălinei Manole a făcut stop cardio-respirator

Ion Manole, tatăl regretatei Mădălinei Manole, a ajuns la spital în urmă cu câteva zile și internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Ploiești. În prezent, bărbatul respiră doar cu ajutorul aparatelor, iar fiul său, Marian, se roagă ca acesta să scape cu viață.

‘Eu am rugat în fiecare zi doctorii de acolo să îl treacă pe plasmă, să încerce un tratament, dar mi s-a spus că tratamentul cu plasmă nu e avizat. E doar în teste și se acordă pacienților foarte gravi. I-am rugat să îl testeze și cu plasmă că poate răspunde pozitiv. Dacă veștile sunt la fel de proaste, nu știu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta, să îmi dea vestea’, a declarat Marian Manole, scrie spynews.ro.

Doctorii de la spitalul din Ploiești au dorit să îl transfere la spitalul din Focșani, din lipsă de paturi la Terapie Intensivă, însă familia lui Ion Manole s-a opus. Inițial, bărbatul de 77 de ani a fost intubat şi respira ajutat de un ventilator mecanic. Din păcate, starea lui de sănătate s-a înrăutățit tot mai mult de când a ajuns la spital.

Ion Manole, în scandal cu ginerele

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Tatăl ei, Ion Manole, este și acum extrem de supărat pe ginerele său. Bărbatul îl acuză acum pe Petru Mircea că ar fi aruncat de la mormântul artistei florile pe care el le-a adus acolo.

‘Pe data de 14 am fost iarăşi la mormânt, cu un fan de-al Mădălinei, în jurul orei 18.00. Paznicii se uitau ciudat la noi. Ne-au spus că o femeie arătoasă, bine îmbrăcată, a luat un ghiveci de pe mormânt şi atunci ei au oprit-o. Aceasta le-a spus că soţul Mădălinei a pus-o să ia florile. Apoi, povestea cumva s-a repetat. Paznicii ne-au mai spus că Petru Mircea abia plecase.

A fost cât pe-aci să ne întâlnim cu el… Bărbatul cu care am fost are şi el rude decedate, înmormântate în altă parte, şi a fost mai întâi acolo. Dacă mergeam direct la Mădălina, îl prindeam pe Mircea… Era cu Iuda. Să vedeţi ce a făcut! A luat din vază florile aduse de noi sâmbătă şi le-a aruncat, ca să le pună pe ale lui acolo. Altădată le punea lângă. Vazele sunt aduse tot de noi. De ce nu a venit el cu o altă vază, să-şi pună florile lui?

A mai aruncat şi cele două ghivece de flori frumoase, cu zeci de boboci, şi le-a dus la ghenă. Dacă îl prind, îl omor! Şi cel cu care am fost îl făcea bucăţi dacă îl prindea pe acolo, pentru ce a făcut! Eu pentru copil am avut răbdare până acum cu el. Pentru copilul fetei mele m-am purtat frumos cu el! Cine ştie ce îi spune el copilului!’, a spus Ion Manole pentru Click!

citește și...