VIDEO / Dan Negru, mesaj dur la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. ”Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media în anii ăia suntem criminalii Mădălinei”

15.07.2020, 12:48
VIDEO / Dan Negru, mesaj dur la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. ”Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media în anii ăia suntem criminalii Mădălinei”
Dan Negru, mesaj dur la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. ”Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media în anii ăia, suntem criminalii Mădălinei”

La zece ani de la dispariția îndrăgitei cântărețe Mădălina Manole, prezentatorul de televiziune Dan Negru a scris un mesaj dur pe contul său de socializare.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic.La zece ani de la dispariția regretatei artiste, Ion Manole, tatăl acesteia, a mărturisit nu şi-a mai văzut nepoţelul, pe Petru Jr. (11 ani), pentru că relaţiile dintre familia Mădălinei Manole şi soţul acesteia, Petru Mircea (51 de ani), s-au deteriorat după dispariția regretatei cântărețe.

Despre moartea Mădălinei Manole a scris prezentatorul de televiziune Dan Negru într-o postare pe care a făcut-o în mediul online.

”O văd din nou pe Mădălina Manole prin ziare. S-au făcut 10 ani de la moartea ei…

N-am știut niciodată cum să-i explic Mădălinei de ce televiziunile n-o mai voiau. Era perioada în care televiziunile românești descopereau publicul comercial 18-49 și orice li se părea “old” sau cu aer românesc era respins.

Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media în anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei!”, a spus acesta.

Mesajul transmis de Ștrefan Bănică Junior la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole

Ștefan Bănică Junior a transmis și el un mesaj la zece ani de la dispariția Mădălinei Manole. Acesta a cântat împreună cu artista în cadrul unui concert de-al său, chiar în anul în care aceasta a murit.

”14 iulie e ziua în care s-a născut, dar și ziua în care a ales să plece dintre noi MĂDĂLINA MANOLE, o cântareață atât de iubită de public. Au trecut 10 ani. ? În video-ul de mai jos, Mădălina a fost invitata mea și se întâmpla într-o zi de 26 martie 2010”, a spus artistul.

Ce spune Aurelian Temișan despre Mădălina Manole

Și Aurelian Temișan și-a adus aminte de colega sa de breaslă, Mădălina Manole.

”Mădălina Manole.  Ce Om, ce artist, ce repertoriu…

Sunt prea mulți ani de săli pline, de șlagăre cântate înainte de a merge la spectacole, în timpul spectacolelor și mai ales după ce plecai din sală, cu imaginea proaspătă a unui om care îți aducea bucurie prin apariție, voce și dăruirea de a cânta cu tine. Sunt prea mulți ani, pe care nu îi putem da uitării.

Astăzi i-am fi spus la mulți ani. Dar tot astăzi este și ziua fatidică. In memoriam…
Nu așa am vrut să fac un duet cu ea, dar… ARTISTUL, fiind viu în sufletul nostru, prin creațiile lui, nu își va sătura niciodată fanii să îl asculte.
Aplauzele de la final spun totul”, a spus Aurelian Temișan.

citește și...