Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu coronavirus. Nu are pat liber la terapie intensivă

03.09.2020, 13:07
Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu coronavirus. Nu are pat liber la terapie intensivă

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole este infectat cu noul coronaviurs. Starea lui s-a înrăutățit, dar nu are loc la terapie intensivă.

Ion Manole este infectat cu COVID-19. Starea s-a de sănătate s-a înrăutățit în ultimele zile.

Potrivit antena3.ro, tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole, a fost internat în această dimineaţă în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Prahova.

Deși trebuia transferat pe secţia de terapie intensivă, la spitalul din Ploieşti, toate paturile de la ATI sunt ocupate cu alţi pacienţi.

Lui Ion Manole i s-a propus să ajungă la spitalul din Focşani, dar familia a refuzat transferul tatălui regretatei artiste, temându-se că acesta nu va rezista până acolo.

Medicii spun că starea lui Ion Manole este stabilă, dar are neapărat nevoie de un ventilator mecanic, care să-l ajute să respire.

Măcinat de suferință la 10 ani de la moartea fiicei sale

La zece ani de la moartea regretatei artiste Mădălina Manole, tatăl ei a făcut declarații sfâșietoare.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 ilie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic. La zece ani de la dispariția regretatei artiste, tatăl acesteia, Ion Manole, a făcut declarații sfâșietoare.

”Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie”, a mărturisit tatăl Mădălinei Manole.

Și-a pierdut soția în urmă cu trei ani

După moartea fiicei sale, Mădălina Manole, Ion Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe soția sa, Eugenia, care a fpst răpusă de cancer pulmonar.

“Pentru mine, viața nu mai are rost. Nu mai văd viitorul fără soția mea. Cât a fost acasă, eu am avut grijă de ea. O întorceam în pat, o spălam. A fost soția mea, nu puteam să las băiatul să se ocupe de asta. Acum, nu mai este. Nu a mai rezistat”, spunea el la acea vreme.

citește și...