Tatăl Mădălinei Manole a murit! Ion Manole era în comă, după ce se infectase cu coronavirus. ‘Acum ești împreună cu fata ta’

09.09.2020, 19:15
Tatăl Mădălinei Manole a murit! Ion Manole era în comă, după ce se infectase cu coronavirus. 'Acum ești împreună cu fata ta'
Tatăl Mădălinei Manole a murit! Ion Manole era în comă, după ce se infectase cu coronavirus.'Acum ești împreună cu fata ta'

Dramă de nedescris în familia regretatei Mădălina Manole! Tatăl artistei, Ion Manole, a murit, miercuri, 9 septembrie. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19. Din nefericire, medicii nu i-au dat șanse prea mari de supraviețuire, mai ales din cauza vârstei destul de înaintate.

Tatăl Mădălinei Manole a murit! Bărbatul de 77 de ani era internat în stare gravă la spitalul din Ploiești, în urma unui test pozitiv pentru Covid-19. Fiul lui, Marian, mărturisea zilele trecute că tatăl lui este puternic și că va răzbi.

Tatăl Mădălinei Manole a murit

‘Tata are COVID în formă gravă. Sunt sigur că Mădălina și Bunul Dumnezeu o să aibe grijă de tata! Ca el să mai rămână aici,pe pământ! Dacă tata nu va rezista, asta i-a fost soarta! Toți ne ducem cândva! Și vor fii împreună, acolo sus! Toată viața lui a fost un luptător. Nu mai sunt șanse. A intrat în comă, a făcut stop cardio respirator și doctorii de acolo mi-au spus să mă pregătesc de ce-i mai rău’, a spus Marian Manole.

Din păcate, Marian Manole era pregătit pentru ce e mai rău.

‘Medicii mi-au zis ca nu mai sunt șanse. Să ne pregătim de ce e mai rău! (…) O să vorbesc la firma funerară, la cimitir!’, declara Marian Manole pentru România TV.

Anunțul morții lui Ion Manole a fost făcut tot de singurul lui băiat. Acesta a postat un mesaj de adio pe contul său de Facebook: ‘DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata tata si soția ta!’. 

Ion Manole avea probleme de sănătate

În 2014, tatăl Mădălinei Manole a suferit un accident vascular și nu se mai putea deplasa singur și nici nu mai putea vorbi. În 2017, Ion Manole și-a pierdut soția, iar de atunci problemele sale de sănătate s-au agravat.

‘Mi-au spus că am făcut bine că am chemat salvarea pentru că au putut să intervină imediat şi că sunt destule şanse de recuperare. Am un organism destul de puternic, în interior. Dimineaţa când m-am trezit am chemat salvarea.

Zbaterea asta a mea, undeva accetuează ceva în organismul ăsta. Seara pe răcoare ies afară şi fac câteva ture pe trotuar sprijinit de fiul meu şi de doamna mea. Trebuie să fac mişcare. Trebuie să mă feresc de căldură, de emoţii’, mărturisea tatăl Mădălinei Manole.

Ion Manole se războia cu Petru Mircea

Ion Manole a încercat din răsputeri să afle adevărul despre moartea fiicei lui. Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

‘În tot acest timp am umblat peste tot, încercând să aflăm adevărul. Nu ne putem împăca deloc cu ideea că ea s-a omorât așa. Am găsit probe noi în acest dosar, probe care vor schimba cu totul situația. Însă, pentru a deschide acest proces avem nevoie de bani pentru taxa de timbru, avocat și alte cheltuieli de judecată. De aceea, am apelat la ajutorul fanilor Mădălinei, care știu că sunt mulți. Dacă fiecare donează 10 lei, ne va fi de un real ajutor’, spunea Marian Manole pentru impact.ro.

citește și...