Tatăl Mădălinei Manole sare la gâtul ginerelui! Ce acuzații îi mai aduce lui Petru Mircea: ‘Dacă îl prindeam, îl omoram’

16.07.2020, 10:17
Tatăl Mădălinei Manole sare la gâtul ginerelui! Ce acuzații îi mai aduce lui Petru Mircea: 'Dacă îl prindeam, îl omoram'
Tatăl Mădălinei Manole sare la gâtul ginerelui! Ce acuzații îi mai aduce lui Petru Mircea: 'Dacă îl prindeam, îl omoram'

Au trecut 10 ani de la moartea Mădălinei Manole, însă tatăl artistei și Petru Mircea încă se mai războiesc. Recent, aceștia au fost la un pas să dea nas în nas la mormântul regretatei cântărețe, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti.

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Tatăl ei, Ion Manole, este și acum extrem de supărat pe ginerele său. Bărbatul îl acuză acum pe Petru Mircea că ar fi aruncat de la mormântul artistei florile pe care el le-a adus acolo.

Tatăl Mădălinei Manole, foc și pară pe ginere

Sâmbăta trecută, tatăl și fratele Mădălinei Manole au făcut parastas de zece ani solistei și i-au dus numeroase flori la mormânt. La câteva zile, cei doi ar fi mers din nou la mormânt, dar florile nu mai erau.

‘Pe data de 14 am fost iarăşi la mormânt, cu un fan de-al Mădălinei, în jurul orei 18.00. Paznicii se uitau ciudat la noi. Ne-au spus că o femeie arătoasă, bine îmbrăcată, a luat un ghiveci de pe mormânt şi atunci ei au oprit-o. Aceasta le-a spus că soţul Mădălinei a pus-o să ia florile. Apoi, povestea cumva s-a repetat. Paznicii ne-au mai spus că Petru Mircea abia plecase.

A fost cât pe-aci să ne întâlnim cu el… Bărbatul cu care am fost are şi el rude decedate, înmormântate în altă parte, şi a fost mai întâi acolo. Dacă mergeam direct la Mădălina, îl prindeam pe Mircea… Era cu Iuda. Să vedeţi ce a făcut! A luat din vază florile aduse de noi sâmbătă şi le-a aruncat, ca să le pună pe ale lui acolo. Altădată le punea lângă. Vazele sunt aduse tot de noi. De ce nu a venit el cu o altă vază, să-şi pună florile lui?

A mai aruncat şi cele două ghivece de flori frumoase, cu zeci de boboci, şi le-a dus la ghenă. Dacă îl prind, îl omor! Şi cel cu care am fost îl făcea bucăţi dacă îl prindea pe acolo, pentru ce a făcut! Eu pentru copil am avut răbdare până acum cu el. Pentru copilul fetei mele m-am purtat frumos cu el! Cine ştie ce îi spune el copilului!’, a spus Ion Manole pentru Click!

Mădălina Manole s-a sinucis

Mama artistei, Eugenia, a murit în martie 2017 din cauza unui cancer. Atât ea, cât și soțul său l-au acuzat pe Petru Mircea de moartea fetei lor. Anchetatorii au stabilit că Mădălina Manole s-a sinucis, după ce a băut pesticid. De asemenea, interpreta a lăsat un bilet de adio.

‘Deşi părinţii Mădălinei nu vor să recunoască, scrisoarea îi aparţine Magdei, e scrisul ei acolo’, spunea Petru Mircea în 2010. De la moartea artistei, tatăl său nu și-a mai văzut nepotul, pe Petru Jr.

citește și...