Tatăl Luizei Melencu a murit! Bărbatul s-a stins cu gândul că nu ştie unde este fata lui

02.12.2020, 11:16
Tatăl Luizei Melencu a murit! Bărbatul s-a stins cu gândul că nu ştie unde este fata lui
Tatăl Luizei Melencu a murit! Bărbatul s-a stins cu gândul că nu ştie unde este fata lui

Încă o tragedie pentru familia Luizei Melencu! Claudiu Melencu, tatăl tineri de 18 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a decedat. Bărbatul se confrunta cu grave probleme de sănătate. 

Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019, după ce a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. De atunci, familia ei nu a mai știut nimic despre ea, iar durerea s-a amplificat tot mai mult.

Cei mai afectați au fost părinții adolescentei. Mama și tatăl Luizei au încercat din răsputeri să afle unde se află fiica lor, însă în zadar.

Tatăl Luizei Melencu a decedat

Problemele de sănătate ale tatălui Luizei Melencu s-au agravat după ce fiica lui a dispărut. Apropiații lui au mărturisit pentru Adevărul că acesta suferea enorm și credea că fata a fost răpită.

‘Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui’, au declarat prietenii bărbatului pentru Adevarul.

Sora Luizei Melencu, Ionelia Roxana Melencu, a anunțat pe rețelele de socializare că bărbatul s-a prăpădit.

‘Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta… de ce tati de m-ai lăsat, de ce doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta. de ce pe tatal meu”, a scris aceasta.

Ce se întâmplă cu procesul lui Dincă

În septembrie 2019, criminalul Dincă mărturisea autorităților că nu el le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Pe 15 ianuarie 2020, el a fost trimis în judecată pentru trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de morminte.

Avocata familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, a lansat o serie da acuzații extrem de grave la adresa lui Gheorghe Dincă. Aceasta susține că telefonul lui Dincă a fost scos de oamenii legii din plicul sigilat și folosit apoi la o terasă din Slatina, scrie România TV.

 

citește și...