Familia Alexandrei Măceșanu, la capătul răbdării! Ce lovitură de grație îi pregătește lui Gheorghe Dincă

25.08.2020, 15:02
Familia Alexandrei Măceșanu, la capătul răbdării! Ce lovitură de grație îi pregătește lui Gheorghe Dincă
Familia Alexandrei Măceșanu, la capătul răbdării! Ce lovitură de grație îi pregătește lui Gheorghe Dincă

Familia Alexandrei Măceșanu nu are liniște și vrea cu orice preț să afle ce s-a întâmplat cu fiica lor, dispărută în vara lui 2019. Ancheta este în desfășurare, iar cel care este acuzat de uciderea minorei, Gheorghe Dincă, urmează să fie prezentat din nou în fața judecătorilor.

Alexandra Măceșanu a dispărut fără urmă în luna iulie 2019, iar de atunci nimeni nu știe ce anume s-a petrecut cu ea. Gheorghe Dincă a recunoscut că a răpit-o, torturat-o și ucis-o cu sânge rece. Acum, mama și tatăl Alexandrei, în frunte cu unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, se luptă să afle adevărul despre dispariția adolescentei.

Familia Alexandrei Măceșanu nu-l iartă pe Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu a povestit pe pagina sa de Facebook ce lovitură de grație îi pregătește lui Gheorghe Dincă la următorul termen de judecată.

‘Pe 9 septembrie este următorul termen în dosarul Alexandrei pentru judecarea contestației privind hotărârea judecătorească de acceptare inițială a rechizitorului. Un rechizitoriu plin cu lucruri inutile și fără dovezi clare. Voi solicita instanței testarea lui Dincă cu detectorul de minciuni ținând cont de multele declarații contradictorii ale acestuia.

De asemenea, voi solicita și disjungerea celor două cazuri deoarece nu există elemente factuale care să demonstreze o legătură între ele. Doar se încetinește aflarea adevărului în cazul Alexandrei. La începerea procesului cu privire la traficarea Alexandrei, urmează să depun multe alte dovezi și surprize. Chiar dacă după atâta timp șansele scad, noi simțim că Alexandra este în viață. O iubim și luptăm pentru ea și pentru toți copiii și femeile României. Ne-am săturat de un stat sclavagist, abuzuri și nedreptate’, a scris Alexandru Cumpănașu pe rețelele de socializare.

Gheorghe Dincă, declarații șoc despre Alexandra Măceșanu

La două zile după ce a răpit-o pe adolescentă, 28 iulie, Gheorghe Dincă a fost prins și a făcut mărturii legate de Alexandra Măceșanu. El a povestit atunci că a luat-o pe fată, din comuna Dobrosloveni, iar în mașină a avut o discuție cu ea, în urma căreia i-a cerut să întrețină relații intime cu el pe bani.

A lovit-o pe fată și a lăsat-o să agonizeze

La un moment dat, a lovit-o pe copilă și i-a luat telefonul, pe care l-a aruncat din mers. Fata a rămas cu capul rezemat de scaun. După ce a dus-o la el acasă, i-a dat o cafea. A doua zi, fata i-a dat un număr de telefon la care să sune și să le spună părinţilor că este la o prietenă. Ulterior copila a spus că se simte rău și l-a rugat pe Gheorghe Dincă să meargă să-i cumpere medicamente. Acesta a şi fost surprins de altfel de camerele de supraveghere în timp ce mergea la o farmacie.

“Am intrat în casă şi am deschis uşa şi am observat că fata se dezlegase de la pat şi umbla legată la picioare, având telefonul în mână”, a declarat Gheorghe Dincă.

citește și...