Cum se folosește Gheorghe Dincă de soția lui pentru a scăpa de închisoare! Este halucinant ce le-a cerut autorităților

18.08.2020, 11:42
Cum se folosește Gheorghe Dincă de soția lui pentru a scăpa de închisoare! Este halucinant ce le-a cerut autorităților

Gheorghe Dincă se află la închisoare de aproape un an și încearcă din răsputeri să obțină libertatea. Criminalul din Caracal s-ar folosi de soția lui, Elena, pentru a scăpa de pușcărie.

Bărbatul de 67 de ani este acuzat că le-a ucis pe cele două tinere din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. El a încercat de mai multe ori să scape de viața grea din închisoare, însă de fiecare dată, cererile pentru eliberarea condiționată au fost respinse.

Gheorghe Dincă face tot posibilul să scape de pușcărie

Acum, însă, Gheorghe Dincă s-ar folosi de mama copiilor săi pentru a fi eliberat. Femeia nu mai are nicio sursă de venit, după ce oamenii legii i-au pus sechestru pe bunuri și conturi. Potrivit Impact.ro, criminalul din Caracal a precizat că soția lui a rămas pe drumuri după anchetă, motiv pentru care ar fi cerut să fie plasat în arest la domiciliu.

În prezent, Dincă se află închis la penitenciarul Craiova și a fost trimis în judecată pentru săvârșirea a opt infracțiuni.

‘Astazi se judeca recursul facut de avocati pentru eliberarea a lui Gheorghe Dinca. Pentru ca i s-a respins cererea de eliberare conditionata, acum cere arest la domiciliu si ridicarea sechestrului de pe bunuri si conturi. In cererea sa, el spune ca sotia a ramas pe drumuri, din cauza faptului ca i s-au luat toate imobilele. Sotia nu are acces nici la bani, deoarece si conturile comune sunt blocate. El sustine ca Elena Dinca nu munceste si nu are nicio sursa de venit, e vai de mama ei’, au declarat surse judiciare pentru Impact.ro. 

Soția lui Gheorghe Dincă ar fi eliminat urmele din camerele unde au fost ținute prizoniere Alexandra și Luiza

Potrivit ultimelor informații, Elena Dincă s-ar fi ocupat să elimine urmele din camerele în care au fost ținute prizoniere cele două adolescente din Caracal. Femeia ar fi șters totul cu substanțe aduse din Italia.

‘Din punctul meu de vedere sunt probe la dosar, probe clare, în care Dincă a colaborat cu întreaga familie, în special cu soția lui. A fost la el, a făcut curat pe acolo, cu detergenți italieni și alte substanțe aduse de ea’, a spus avocatul Tonel Pop, la România TV.
citește și...