Tatăl lui Oase de la ”Asia Express” a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19

08.01.2021, 10:05
Tatăl lui Oase de la ”Asia Express” a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19
Tatăl lui Oase de la ”Asia Express” a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19

Oase, cunoscut de la emisiunea ”Asia Express”, este în doliu după ce tatăl său a încetat din viață.

Durere mare în familia lui Oase. Tatăl său, în vârstă de 63 de ani, a murit. Acesta a fost răpus de coronavirus, potrivit playtech.ro.

Acesta a fost înmormântat în ziua de Bobotează. Tatăl lui Oase a stat în spital până ce testul de COVID-19 a ieșit negativ, însă din cauză că plămânii lui erau foarte afectați, nu a mai rezistat.

 

Prietenia dintre Oase și CRBL s-a stricat după ”Asia Express”

Oase, pe numele său real Ionuţ Dongo, a reușit să câștige sezonul 2 ”Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de CRBL.  După ce a câștigat competiția respectivă, Oase și-a deschis un bar în centrul Capitalei. Despre afacerea lui, Oase ținea să precizeze într-un interviu că nu a deschis barul împreună cu CRBL, ci cu niște prieteni de-ai săi.  Prietenia lui CRBL cu Oase s-a destrămat după ce au câștigat premiul de 30.000 de euro în cel de-al doilea sezon al show-ului ”Asia Express”, de la Antena 1.

”La Asia Express hai să vă spun eu cum stă treaba. L-am scos la înaintare, retrâgându-mă din toate discuțiile importante, făcându-l să fie clovn, eu fiind foarte atent în declarații, eu făcând jocuri de culise, adică analizând echipele, ținându-l departe, făcând toate probele cu cap. Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu. L-am lăsat să mă binedispună. L-am lăsat să iasă în față, să fie cineva. Pentru că nu am crezut că mă va trăda”, dezvăluia CRBL.

”Ai șters cu buretele tot ce am făcut eu frumos și bine pentru tine în acești 15 ani. Te duci la Asia Express și le arăți oamenilor că ai terminat doar liceul, că nu ai cuvintele la tine? Că nu mai poți să fii atât de amuzant atunci când nu există un om care să-ți ridice la plasă exact ce trebuie?”, mai spunea artistul.

 

 

citește și...