”Asia Express” revine. Cine o înlocuiește pe Gina Pistol

07.12.2020, 12:40
”Asia Express” revine. Cine o înlocuiește pe Gina Pistol
”Asia Express” revine. Cine o înlocuiește pe Gina Pistol

Emisiunea ”Asia Express” revine cu cel de-al patrulea sezon.  Gina Piastol nu va mai prezenta emisiunea, dart fiind că este însărcinată.

Producătorii reality show-ului difuzat de Antena 1 sunt în discuții avansate pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Potrivit click.ro, filmările ar putea începe la sfârșitul primăverii și este posibil să fie cooptați concurenți din celelalte sezoane. Traseele sunt în discuție. Au fost în discuții țări ca Uganda, Grecia sau Turcia, deși în planurile inițiale erau să călătorească prin Etiopia și Emiratele Arabe Unite, terminând în Dubai. “Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon”, au declarat surse pentru click.ro.

Dat fiind că Gina Pistol, modereatoarea emisiunii, este însărcinată cu primul copil și urmează să nască în primăvara anului viitor, se caută un înlocuitor pentru aceasta. Au fost luate în calcul mai multe nume: de la Dorian Popa, la Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor, toți foști concurenți din primele trei sezoane.

Ultimul sezon ”Asia Express” a fost câștigat de chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Primul sezon al emisiunii ”Asia Express” a fost câștigat de cântărețele Ana Baniciu și Raluka, care au făcut echipă la competiția respectivă.

Cel de-al doilea sezon al show-ului difuzat de postul de televiziune Antena 1 i-a avut ca învingători pe CRBL și Oase. După încheierea concursului, relația de prietenie dintre cei doi artiști s-a destrămat.

citește și...