Cine este iubita secretă a lui Livian de la ‘Puterea dragostei’

14.06.2020, 20:30
Cine este iubita secretă a lui Livian de la 'Puterea dragostei'
În casa 'Puterea dragostei', tânărul încă nu și-a încheiat toate socotelile cu Bianca Comănici

Livian, fiul lui Nelson Mondialu’, se află în mijlocul unui scandal la ‘Puterea dragostei’, după ce au apărut zvonuri că are avea o iubită secretă în afara show-ului de la Kanal D.

În casa ‘Puterea dragostei’, tânărul încă nu și-a încheiat toate socotelile cu Bianca Comănici, fosta lui parteneră din competiție.

Livian de la ‘Puterea dragostei’ ar avea o iubită în afara competiției

Cea care a aruncat bomba în emisiune a fost Andreea Pirui! La scurt timp, vloggerițele Reea și Tina au venit cu noi detalii despre iubita fiului lui Nelson Mondialu’.

Tânăra cu care Livian ar fi cuplat în afara casei ‘Puterea dragostei’ se numește Renata și este o fostă iubită de-a lui din urmă cu mulți ani. Renata ar fi trecut prin mai multe transformări fizice în ultima perioadă și s-a transformat într-o adevărată bombă sexy.

Cine este tânăra cu care a înlocuit-o pe Bianca

“O cheamă Renata. Este fosta lui Livian a stat cu ea când avea 20 de ani, după el când a fost în vacanță în România s-a întâlnit cu ea. Am înțeles că fata asta lucrează dansatoare prin cluburi. Are foarte multe operații. E total altă persoană’, au mărturisit vloggerițele.

Se pare că bruneta locuiește momentan în Turcia, iar de aproape două luni a reluat legătura cu Livian.

‘Cand a fost el in vacanta in Romania s-a intalnit cu ea. Am inteles ca fata asta lucreaza ca dansatoare prin cluburi. Are foarte multe operatii si este total alta persoana acum, fata de vremurile cand era cu Livian si era blonda. Andreea Pirui a dezvăluit că Livian are relație în Turcia, a zis ea, dar noi am investigat și am aflat că e de fapt din România. A zis că a zis-o la glumă, dar se pare că e adevărat. Ea a zis-o în glumă, dar se pare că e adevărat, cu toate că nu ar fi vrut inițial să-i dea numele’, au mai precizat vloggerițele Reea și Tina.

citește și...