Fiul lui Nelson Mondialul, în lacrimi la ‘Puterea Dragostei’! Livian a răbufnit și a plâns în fața tuturor

28.02.2020, 19:03
Fiul lui Nelson Mondialul, în lacrimi la 'Puterea Dragostei'! Livian a răbufnit și a plâns în fața tuturor
Fiul lui Nelson Mondialul, în lacrimi la 'Puterea Dragostei'! Livian a răbufnit și a plâns în fața tuturor/ foto: captura video

Ediția de vineri seară, 28 februarie, a emisiunii ‘Puterea Dragostei’ a fost plină de momente emoționante! Fiul lui Nelson Mondialul a anunțat, cu lacrimi în ochi, că vrea să plece din show-ul matrimonial.

Fiul lui Nelson Mondialul, în lacrimi la ‘Puterea Dragostei’! Livian a răbufnit și a plâns în fața tuturor

Decizia lui Livian de a părăsi competiția de la Kanal D vine după ce a aflat că iubita lui, Bianca, a făcut videochat în trecut.

Livian și Bianca s-au despărțit, după câteva luni de relație, în momentul în care au ieșit la iveală imagini incendiare în care ea este protagonista unor scene destinate adulților.

Fotografiile și video-urile explicite cu Bianca de la ‘Puterea Dragostei’ făcând videochat au aruncat casa în aer.

Cel mai afectat a fost Livian, care a decis să pună punct relației și să plece din show. În plus, concurentul a fost nevoit să aleagă între iubită și familie, iar decizia a fost una dificilă. Tatăl lui, Nelson Mondialul, a declarat în repetate rânduri că nu o place pe Bianca și nu o vrea ca parteneră pentru fiul său.

‘De ce să mai stau în casă? Dacă e să continue relația, va continua afară. Din punctul meu de vedere asta e puterea dragostei. Aici în competiție nu-mi mai văd rostul. De asta le rog pe fete să mă voteze să ies’, a spus Livian, în timp ce îi curgeau lacrimile șiroaie.

Declarațiile fiului lui Nelson au făcut-o să plângă chiar și pe Andreea Mantea, dar și pe ceilalți concurenți în casă, inclusiv pe fosta lui parteneră, Bianca.

Bruneta nu s-a putut abține și a vărsat multe lacrimi în emisiune când a aflat de decizia fostului iubit.

‘Dacă simțeam asta făceam… am știut, am știut că tu nu spui. Îmi tot vin în minte imagini și îmi vine să plâng, dar nu altceva. De ce-i acum nu-mi vine să plâng. Am învățat câte ceva. Poate așa a fost să fie. Mi te-a adus Dumnezeu, am învățat, am avut momente frumoase. Eu sunt ok. O să plâng dar, o să-mi treacă. Nu m-aș fi gândit, de aia sunt așa șocată’, a declarat aceasta.

Bianca este una dintre cele mai vechi concurente de la Puterea Dragostei. Ea a câștigat primul sezon al emisiunii de la Kanal D.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mr.Livian (@mr.livian.fanpage) pe

citește și...