Tatăl lui Britney Spears nu mai este tutorele acesteia. Decizia luată de instanță

01.10.2021, 14:24
Tatăl lui Britney Spears nu mai este tutorele acesteia. Decizia luată de instanță
Tatăl lui Britney Spears nu mai este tutorele acesteia. Decizia luată de instanță

Cântăreața americană Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a câștigat în fața tatălui său, Jamie Spears. Acesta a fost înlăturat din rolul de tutore al averii cântăreţei, a decis un judecător din Los Angeles. Instanța a aprobat ca John Zabel, contabil, să fie succesorul lui Jamie Spears Jamie Spears a făcut declarații după această decizie.

Britney Spears este una dintre cele mai de succes cântărețe internaționale. Este câștigătoare a premiului Grammy și a două premii Emmy. Până în prezent, Britney Spears a reușit să aibă zece single-uri care au ajuns pe primul loc la nivel mondial. De-a lungul anilor, artista a fost implicată în numeroase scandaluri. În plan personal, Britney Spears a fost căsătorită de două ori și are doi băieți: Jayden și Sean. De curând, Britney Spears s-a logodit cu Sam Asghari, bărbatul cu care formează un cuplu din anul 2016.

În ultimii ani, Britney Spears a fost în proces cu tatăl său, Jamie Spears, în ceea ce privește tutela. Judecătoarea Brenda Penny de la Curtea Superioară a districtului Los Angeles a hotărât miercuri ca tatăl lui Britney Spears să fie suspendat ca tutore, o modificare pe care cântăreaţa a cerut-o în urmă cu un an. Aceasta a aprobat ca John Zabel, contabil, să fie succesorul lui Jamie Spears, care trebuie să înmâneze documentele averii vedetei noului tutore. O audiere pentru analizarea suspendării şi a unei cereri de încheiere a tutelei este stabilită pentru 12 noiembrie, cu trei săptămâni înainte de a 40-a aniversare a lui Britney Spears, precizează Hotnews.

Tatăl lui Britney Spears nu mai este tutorele acesteia. Ce a transmis acesta

După ce a fost înlăturat din rolul de tutore, tatăl lui Britney Spears a transmis un comunicat prin intermediul avocatei Vivian Thoreen.

„Timp de 13 ani, a încercat să facă ce era cel mai bine pentru ea, fie ca tutore, fie ca tată. Asta a început atunci când a fost de acord să fie tutorele ei, când ea a intrat voluntar sub această tutelă. Acest lucru a inclus ajutor pentru a-şi resuscita cariera şi pentru a restabili o relaţie cu copiii ei. Oricine a încercat să îşi ajute un membru al familiei care se confruntă cu probleme de sănătate mintală poate aprecia grija imensă şi munca necesară. Pentru domnul Spears, asta a însemnat şi să se abţină să răspundă atacurilor false, speculative şi fără substanţă iscate de public, media şi, mai recent, de avocatul lui Britney”, se arată în comunicat, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...