VIDEO / Britney Spears s-a logodit. Cum arată inelul pe care l-a primit de la Sam Asghari

14.09.2021, 11:13
VIDEO / Britney Spears s-a logodit. Cum arată inelul pe care l-a primit de la Sam Asghari
VIDEO / Britney Spears s-a logodit. Cum arată inelul pe care l-a primit de la Sam Asghari

Celebra cântăreață americană Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, s-a logodit. Vedeta a dat vestea pe contul ei de pe o rețea de socioalizare. Britney Spears a postat un filmuleți în care apare alături de iubitul ei, Sam Asghari și arată inelul de logodnă pe care l-a primit de la bărbatul cu care formează un cuplu din anul 2016.

Britney Spears este una dintre cele mai de succes cântărețe internaționale. Este câștigătoare a premiului Grammy și a două premii Emmy. Până în prezent, Britney Spears a reușit să aibă zece single-uri care au ajuns pe primul loc la nivel mondial. De-a lungul anilor, artista a fost implicată în numeroase scandaluri. În plan personal, Britney Spears a fost căsătorită de două ori și are doi băieți: Jayden și Sean.

Acum, vedeta a avut parte de un moment cu totul special în viața sa. La câteva zile după ce tatăl său, Jamie Spears, a renunțat la tutela asupra ei, după 13 ani în care aceasta a avut numeroase restricții în ceea ce privește administarea averii sale, Britney Spears s-a logodit cu Sam Asghari, bărbatul cu care formează un cuplu din anul 2016.

Britney Spears s-a logodit. A dat vestea în mediul online

Anunțul despre logodnă a fost făcut chiar de Britney Spears, pe contul său de Instagram. Cântăreața a postat un filmuleț în care arată iinelul de logodnă primit de la modelul Sam Asghari, în vârstă de 27 de ani.


”Nu pot să cred”, a comentat Britney Spears în timp ce își arată inelul de logodnă. Bijuteria are un diamant de patru carate, iar în interior este gravat cuvântul ”leoaică”, porecla binecunoscutei artiste, precizează Mediafax.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

FOTO: Hepta; captură video Instagram

citește și...