Tatăl lui Britney Spears cere 2 milioane de dolari ca să renunțe la tutelă

03.09.2021, 12:45
Tatăl lui Britney Spears cere 2 milioane de dolari ca să renunțe la tutelă
Tatăl lui Britney Spears cere 2 milioane de dolari ca să renunțe la tutelă

Celebra cântăreață americană Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, are probleme cu tatăl său. Avocatul vedetei susţine că tatăl artistei, Jamie Spears, pretinde două milioane de dolari pentru a renunţa la tutelă.  Luna trecută, tatăl lui Britney Spears a afirmat că, cel mai bine pentru fiica lui, este să renunțe la controlul asupra finanțelor ei.

Avocatul lui Britney Spears a afirmat că tatăl cântăreței, Jamie Spears, cere 2 milioane de dolari pentru a renunța la tutelă. Mathew Rosengart este implicat în cazul tutelei cântăreţei din luna iulie.  Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears, a declarat, în luna august, că este cel mai bine pentru fiica lui ca el să renunțe la controlul asupra finanțelor ei, însă nu a spus exact când va face acest lucru.

Potrivit Hotnews, avocatul Mathew Rosengart susține că Jamie Spears caută să se folosească de avantajul pe care îl are pentru a constrânge Britney Spears Estate să plătească 1,3 milioane de dolari – onorariul avocaţilor, 500.000 de dolari pentru fosta companie de management a cântăreţei şi sume suplimentare pentru sine.

Tatăl lui Britney Spears cere 2 milioane de dolari ca să renunțe la tutelă. Acuzat că s-a îmbogățit pe seama fiicei sale

Mathew Rosengart, avocatul celebrei artiste Britney Spears, l-a acuzat anterior pe Jamie Spears că s-a îmbogăţit pe seama fiicei lui şi că i-a risipit averea. Jamie Spears a negat orice ilegalitate în gestionarea banilor fiicei sale. Britney Spears cere, din luna august a anului 2020, ca tatăl ei să fie înlăturat din rolul de tutore.

Britney Spears este una dintre cele mai de succes cântărețe. Este câștigătoare a premiului Grammy și a 2 premii Emmy. Până în prezent, Britney Spears a reușit să aibă zece single-uri, care au ajuns pe primul loc la nivel mondial. de-a lungul anilor, artista a fost implicată în numeroase scandaluri. În plan personal, Britney Spears a fost căsătorită de două opri și are doi băieți: Jayden și Sean.

citește și...