Tania Popa dă detalii despre mariajele sale. ”Primul soț mi-a pus condiția: ori fac yoga cu ei, acea yoga, ori ne despărțim”

22.03.2022, 13:20
Tania Popa dă detalii despre mariajele sale. ”Primul soț mi-a pus condiția: ori fac yoga cu ei, acea yoga, ori ne despărțim”
Tania Popa dă detalii despre mariajele sale. ”Primul soț mi-a pus condiția: ori fac yoga cu ei, acea yoga, ori ne despărțim”

Actrița Tania Popa, în vârstă de 49 de ani, a dat detalii despre căsniciile prin care a trecut. ”Ultimii doi ani de căsnicie nu mai funcționau pentru că el a ales să se ducă la Bivolaru. Primul soț mi-a pus condiția: ori fac yoga cu ei, acea yoga, ori ne despărțim”, a detaliat Tania Popa la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV.

Tania Popa este căsătorită cu Veaceslav Damian. Tania Popa și Veaceslav Damian formează un cuplu de foarte mulți ani. Tania Popa și Veaceslav au împreună un băiat, Slavic. Actriţa a mai fost căsătorită de două ori şi din primul mariaj are o fiică, Daria.

Prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, Tania Popa a făcut dezvăluiri din căsniciile sale.

Tania Popa dă detalii despre mariajele sale. ”Am fost vulnerabilă și am luat decizii proaste când a fost vorba de bărbați”

“La 18 ani m-am căsătorit prima dată. Îmi era frică că devin fată bătrână. Ultimii doi ani de căsnicie nu mai funcționau pentru că el a ales să se ducă la Bivolaru. Primul soț mi-a pus condiția: ori fac yoga cu ei, acea yoga, ori ne despărțim. Am fost vulnerabilă și am luat decizii proaste când a fost vorba de bărbați. Am ales bărbații geloși. M-au chinuit bărbațîi. Erau atât de geloși încât îmi interziceau să-mi țin colegii de mâna sau să-i salut când îi vedeam pe hol. Mă chinuiam în așa hal, în unele relații, până leșinam. Nu gestionam suferință, ceartă, scandalul și suportam până lesinam, iar apoi venea salvarea. Nu mi-am dorit a două căsnicie, dar îmi doream enorm de mult copil. Nici pensie alimentară nu am cerut de la tatăl… Diferența de vârstă între fiica mea, Daria, și soțul meu este de 15 ani. Soțul meu, este cu 11 ani mai mic decât mine”, a dezvăluit Tania Popa.

La aceeași emisiune, actrița a vorbit și despre problemele de sănătate cu care s-a confrruntat de-a lungul anilor.

”Când eram copil am avut două șocuri cerebrale foarte puternice. La 9 luni, nașul meu m-a scăpat pe ciment și așa am avut prima comoție cerebrală (…) La 3 ani am căzut pe un cuib de viespi și am fost înțepată de mii și mii de viespi până am intrat în comă. Am stat 3 luni în comă (…) Am fost suspectă de cancer la colon. Am descoperit când m-am dus să donez sânge. Mi-a fost foarte greu să aștept rezultatul biopsiei”, a mai spus aceasta.

A câștigat ”Ferma Vedetelor” în anul 2018

În anul 2018, actrița Tania Popa a câștigat emisiunea ”Ferma Vedetelor”, de la pro TV, fiind singura femeie care a ieșit învingătoare în show-ul respectiv. Ea a încasat atunci un premiu în valoare de 50.000 de euro.

„Eu nu sunt genul care abandonează oricât de greu mi-ar fi. Am fost Tania Popa omul 100%, iar prezența camerelor nu a schimbat deloc felul meu de a fi. Nu am fost actrița, am fost omul. Cu siguranță, știu să mă cert, însă sunt un om pasional, activ, sunt un vulcan, dar cu normă. Nu suport tensiunile, când lumea se ceartă și țipă, nu îmi plac deloc situațiile astea”, declara, pentru libertatea.ro, Tania Popa, după încheierea emisiunii.

citește și...