Tania Popa: ”Dacă aș fi înșelată de partener, nu aș putea niciodată să trec peste”

24.08.2020, 11:35
Tania Popa: ”Dacă aș fi înșelată de partener, nu aș putea niciodată să trec peste”
Tania Popa: ”Dacă aș fi înșelată de partener, nu aș putea niciodată să trec peste”

Actrița Tania Popa a făcut declarații legate de viața personală. Artista a dezvăluit ce anume nu ar ierta partenerului de viață.

Tania Popa este căsătorită în prezent cu Veaceslav Damian. Tania Popa și Veaceslav Damian formează un cuplu de peste 10 ani. Tania Popa și Veaceslav au împreună un băiat, Slavic. Actriţa a mai fost căsătorită de două ori şi din primul mariaj are o fiică, Daria.

Invitată la emisiunea ”Star matinal”, de la Antena Stars, Tania Popa a explicat că nu ar putea trece niciodată peste infidelitatea partenerului.

”Am crezut tot timpul în iubire curată și fericită, dar dacă nu funcționează, nu sunt genul care să tragă. Dacă aș fi înșelată de partener, nu aș putea niciodată să trec peste. Nu iert nici… mă rog”, a declarat vedeta, citată de spynews.ro.

Tania Popa a vorbit și despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu partenerul său de viață, împreună cu care formează o familie de foarte mulți ani.

”Este o poveste de film. O adevărată telenovelă. Nu m-am gândit nici măcar 2 secunde. Am zis ”DA” și cu asta basta. În primăvară facem 13 ani de când suntem împreună. Sunt exemplul viu că se poate. A fost dragoste la prima vedere. Eu sunt o persoană romantică, eu cred în cai verzi pe pereți”, a afirmat artista.

S-a căsătorit prima dată la 18 ani

Tania Popa s-a căsătorit prima dată la vârsta de 18 ani.

”După o săptămâna m-am căsătorit. La 18 ani când m am căsătorit eram virgină și așa am rămas o saptămână după nuntă. Am făcut dragoste pe un bloc, pe acoperiș și mi-aș dori să o fac și în avion”, explica Tania Popa în cadrul unui interviu.

A câștigat ”Ferma Vedetelor” în anul 2018

În anul 2018, actrița Tania Popa a participat la emisiunea ”Ferma Vedetelor”, de la postul de televiziune Pro TV. Actrița a câștigat competiția,  fiind singura femeie care a ieșit învingătoare în show-ul respectiv. Tania Popa a încasat atunci un premiu în valoare de 50.000 de euro.

 

citește și...