Tania Budi, dezvăluiri neașteptate din viața sa. ”Mă iubesc bărbații, n-am o problemă cu asta, ci ei au o problemă cu asta”

23.05.2022, 13:51
Tania Budi, dezvăluiri neașteptate din viața sa. ”Mă iubesc bărbații, n-am o problemă cu asta, ci ei au o problemă cu asta”
Tania Budi, dezvăluiri neașteptate din viața sa. ” Mă iubesc bărbații, n-am o problemă cu asta, ci ei au o problemă cu asta”

Tania Budi a făcut dezvăluiri despre viața sa. Senzuala blondă a afirmat că se simte mai bine ca niciodată. Are 54 de ani, dar susține că se simte ca o adolescentă. De altfel, vedeta este într-o formă fizică de invidiat. ”Mă iubesc bărbații, n-am o problemă cu asta, ci ei au o problemă cu asta”, a mai mărturisit ea.

Tania Budi a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a mărturisit că se bucură din pălin de viață și că se află într-una dintre cele mai frumoase perioade. Are 54 de ani, dar susține că se simte ca o adolescentă.

„Mă simt ca o adolescentă. Mă iubesc bărbații, n-am o problemă cu asta, ci ei au o problemă cu asta. Eu sunt ok și cred că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții mele”, a declarat blonda.

Tania Budi, dezvăluiri neașteptate din viața sa. ”Eu am noroc și femeile frumoase au noroc în dragoste”

”În momentul în care te descoperi pe tine din ce în ce mai mult și îți dai seama că viața e o joacă și că trebuie să fim relaxați și veseli, astea sunt cele mai importante lucruri. În momentul în care realizezi profund că veselia și relaxarea sunt elementele principale ale unei vieți frumoase, din acel moment nu mai contează ce se întâmplă în jurul tău”, a mai afirrmat vedeta.

„Eu am noroc și femeile frumoase au noroc în dragoste, dar femeile frumoase sunt puțin mai nebune, sunt mai răsfățate”, a adăugat Tania Budi.

De ce nu s-a căsătorit Tania Budi

Tania Budi a fost dintotdeauna o femeie foarte curtată de bărbați. De-a lungul anilor, aceasta a avut relații cu bărbați celebri din România, însă nu a ajuns niciodată la altar. La un post de televiziune, Tania Budi a vorbit despre viața sa sentimentală și despre căsătorie.

„Îmi place să stau mult cu mine însămi, îl consider un viciu. Relațiile mi s-au părut mereu foarte grele. Trebuie să ții cont și de celălalt, dacă ai un respect pentru tine și pentru celălalt. În toate relațiile serioase pe care le-am avut s-a pus problema căsătoriei, dar nu am ajuns acolo niciodată, ba am făcut eu sau partenerul un pas în spate. Dacă simțeam că nu ne mai înțelegem cum trebuie, atunci a fost mai bună o despărțire după niște ani. Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare. Nu pot să spun că nu îmi doresc sau că îmi doresc. Cred că am un algoritm al meu. Mă încarc, iar mi se pare minunat să fii puțin îndrăgostit, iar obosesc. Eu sunt fericită așa”, a declarat vedeta.

citește și...