Tania Budi, despre viața sa din prezent. ”Dacă vreau să fac ceva azi, fac, nu las pe mine”

05.12.2022, 15:50
Tania Budi, despre viața sa din prezent. ”Dacă vreau să fac ceva azi, fac, nu las pe mine”
Tania Budi, despre viața sa din prezent

Fosta vedetă de televiziune Tania Budi are 54 de ani, a făcut declarații despre viața sa din prezent. Senzuala blondă a explicat cum reușește să se ocupe de afaceri, dar și să aibă timp pentru viața sa personală. ”Eu trăiesc foarte mult în prezent, am grijă de mine în prezent, toate dorințele mi le îndeplinesc pentru că eu trăiesc azi și dacă vreau să fac ceva azi, fac, nu las pe mine”, a afirmat aceasta.

Tania Budi are un program încărcat, dar cu toate acestea reușește să se împartă între afaceri și viața personală.

Despre viața sa din prezent a dat aceasta câteva detalii la postul de televiziune Antena Stars.

Tania Budi, despre viața sa din prezent. ”Mă ocup de mine, de prieteni, am o viață boemă”

„Niciodată nu m-am gândit foarte mult la ziua de mâine. Eu trăiesc foarte mult în prezent, am grijă de mine în prezent, toate dorințele mi le îndeplinesc pentru că eu trăiesc azi și dacă vreau să fac ceva azi, fac, nu las pe mine. De când mi-am pus afacerile foarte bine pe picioare, am manageri buni și am timp de mine, mă distrez, călătoresc, mă ocup de mine, de prieteni, am o viață boemă”, a afirmat vedeta, citată de spynews.ro.

Tania Budi a fost dintotdeauna o femeie foarte curtată de bărbați. De-a lungul anilor, aceasta a avut relații cu bărbați celebri din România, însă nu a ajuns niciodată la altar. La același post de televiziune, Tania Budi a vorbit despre viața sa sentimentală. „Întotdeauna foarte bună”, a spus ea.

Cum se menține în formă Tania Budi

Tania Budi a explicat în urmă cu ceva timp, pentru revista Viva, cum se menține în formă și care sunt trucurile ei de îngrijire.

”În afară de gene, există un stil de viață ponderat, aproape sănătos și există la fel de multă grijă pentru interior, cât și pentru exterior. În ultimii 30 de ani am învățat să mă fardez natural și corect, am învățat să zâmbesc din ce în ce mai inteligent, lucruri care mă determină să mă plac azi mult mai tare decât mă plăceam cu 30 de ani sau cu 3 ani în urmă. Grija interioară, cred totuși, că e mult mai importantă decât cea exterioară, pentru că se vede pe mimică, pe cum articulezi cuvintele. Dar și îngrijirea fizică e foarte necesară. O crema bună, un botox mic (lumea nu prea știe ce înseamnă, crede că se bagă în buze), o piele radiantă, un zâmbet perfect sunt plusuri ale oricărei personalități complexe feminine”, a declarat Tania Budi.
”Fac sport. Alerg cel puțin un km pe zi în aer curat, fac electro stimulare cu un costum ems, de două ori pe săptămână. Și niște pilates. Cam atât”, a adăugat ea.

 

citește și...