Sute de oameni s-au adunat duminică în fața palatului lui Gigi Becali. Ce i-au cerut latifundiarului

06.02.2022, 12:21

Sute de oameni s-au adunat duminică dimineața în fața porții palatului lui Gigi Becali. Cu toții au luat cu asalt trotuarul din fața reședinței de pe Aleea Alexandru, în speranța că finanțatorul FCSB îi va ajuta. Aproximativ 200 de persoane s-au adunat acolo pentru a-i cere latifundiarului ajutor financiar.

Palatul din Aleea Alexandru a fost luat cu asalt de sute de oameni care sperau să primească un ajutor financiar din partea omului de afaceri, duminică dimineață.

Oamenii l-au așteptat pe latifundiar cu sufletul la gură, în speranța că vor primi câteva sute de lei.

Sute de oameni s-au adunat în fața porții palatului lui Gigi Becali

„Îl așteptăm pe Becali să ne dea câte 200 de lei. Are acest obicei”, au spus oamenii care s-au strâns la casa omului de afaceri, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali nu este, însă, de fiecare dată la fel de generos. Recent, finanțatorul FCSB spunea că s-a săturat de oamenii nevoiași și i-a alungat de la palat.

Gigi Becali alege pe cine ajută

„Le-am spus să vină… dacă ești bolnavi, ai cinci-șase copii, sau bolnav sau fără mână sau picior… Sunt mulți care sunt buni de muncă, jumătate dintre ei nu o să primească nimic: ei Vin cu toată familia. Ce să faci?! Vin de nevoie, dar eu îi triez… Îi ajută, că eu nu le dau lor, îi dau lui Hristos… Dumnezeu a făcut bogați şi săraci, deşi putea să facă pe toți bogați, însa ne-a dat săraci ca noi, bogaţi, să ne mântuim prin ei… Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a făcut pe mine bogat, că putea să mă facă sărac, să vin eu pe aici la unu bogat…”, a declarat Gigi Becali în ianuarie.

Palatul de pe Aleea Alexandru, care are o istorie veche de peste 100 de ani, a fost cedat de Gigi Becali către cele trei fete ale sale, Cristina, Alexandra și Teodora.

Palatul de pe Aleea Alexandru, cedat de Gigi Becali către cele trei fete ale sale

”Palatul e la fete. Le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e, vrăjmașul, împrăștie mintea. Când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea.
Țin Steaua, Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează, lucruri mici. Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și ziceam: cum să-mi aduc aminte de moarte? O să ziceți: „Bă, ăsta e nebun!”. Da, dar e mama înțelepciunii. Eu în fiecare zi mă gândesc numai la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mai mă interesează să fac.
Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii”, a spus Gigi Becali decizia, într-un interviu acordat pentru România TV.

citește și...