Gigi Becali, noi declarații controversate, în noaptea de Crăciun: „Am făcut COVID. Dar eu îl atacam, strănutam de două ori și-l aruncam”

26.12.2021, 19:13

Gigi Becali a oferit din nou o serie de declarații controversate despre pandemia de coronavirus, în noaptea de Crăciun. Patronul FCSB a dezvăluit că a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, dar că nu a avut probleme de sănătate. „Am făcut COVID, acum vreun an. Dar eu îl atacam, strănutam de două ori și-l aruncam”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Latifundiarul din Pipera continuă seria declarațiilor controversate cu privire la vaccinul anti-Covid. Cunoscut drept un antivaccinist convins, Gigi Becali a dezvaluit ca virusul SARS-CoV-2 nu l-a afectat, ba chiar i-a oferit imunizare.

Mai mult, latifundiarul spune ca administrarea vaccinului anti Covid-19 semnifică, de fapt, o „lepădare de Hristos”.

Gigi Becali: „Am făcut COVID. Dar eu îl atacam, strănutam de două ori și-l aruncam”

Gigi Becali spune că a aflat că este infectat cu Covid-19, în urma unor analize și controale, unde a aflat că a dezvoltat imunitate în fața bolii. Acesta spune că nu se teme de virus, căci acum este imunizat natural.

„Am făcut COVID, acum vreun an. Am făcut și gata. Am făcut câteva vitaminizări și gata. Nu am avut nimic. Așa a vrut Dumnezeu. Am făcut analize de sânge și am văzut că am avut tot mai mulți anticorpi.

Doctorul mi-a zis ‘Domnule Becali, ați fost atacat de multe ori’. Nu purtam mască și am fost atacat de virus. Dar eu îl atacam, strănutam de două ori și-l aruncam. M-am imunizat. Nu îmi e frică de COVID”, a  spus Gigi Becali.

Gigi Becali: ”Vaccinul este lepădare, eu nu mă lepăd de Hristos chiar dacă îmi tai capul”

Patronul FCSB refuză imunizarea cu serul anti-COVID și consideră acest act ca fiind o lepădare de Hristos. Mai mult, Gigi Becali spune că el nu are încredere în știință, ci doar în Dumnezeu.

„Eu vaccin nu fac! De ce? Păi dacă Sfinții Părinții spun că vaccinul este lepădare, eu nu mă lepăd de Hristos chiar dacă îmi tai capul.

Nu că-mi impui tu verde certificat verde… Să-și vadă de treaba lor cu certificatul verde. Eu nu fac lepădare, că asta e vaccinul. Eu nu știu știință.

Eu cred în Dumnezeu. Aa, cred în medicii pe care Dumnezeu i-a pus și în medicamentele pe care El le-a făcut. Dar Sfinții Părinții spun să nu fac vaccin, iar eu cred în ei. Nu mă lepăd de Dumnezeu”, a mai spus patronul FCSB.

 

Gigi Becal: “Am avut Covid de 100 de ori”

Recent, Gigi Becali spunea că a fost infectat de 50-100 de ori cu COVID-19. Cel mai bun tratament anti Covid-19 al patronului FCSB este gargara cu țuică și apă.
„Eu fac în fiecare zi, de două ori pe zi gargara cu țuică și apă, fac pentru ca aşa cred. Eu cred că am avut Covid de 50 de ori, de 100 de ori, îl simt în nas, în gât, fac putină gargară şi aia e. Eu simt imediat, îi zic şi nevestei, azi m-a atacat Covidul. La mine în loc să scadă anticorpii, creșteau, nu înseamnă că l-am avut? Dar mie nu mi-e frica de el”, a spus Gigi Becali, la România TV.
citește și...