Suspiciunile dure ale lui Marc Anthony despre relația lui Ben Affleck cu copiii săi care l-au pus în alertă

23.11.2022, 14:30

Marc Anthony nu crede că decizia fostei sale soții, Jennifer Lopez, de a se împăca cu Ben Affleck a fost o idee bună. Marc Anthony este îngrijorat de faptul că noul soț al lui Jennifer Lopez, Ben Affleck, depășește anumite limite. “Marc a auzit prea multe despre modul în care Ben a devenit capricios și scăpat de sub control pentru ca el să creadă că ar fi grozav să se împace cu el după atâția ani”,

Marc Anthony îi urează lui Jennifer Lopez toată fericirea din lume, dar, potrivit unui raport recent, cel de-al treilea soț al cântăreței este încă neîncrezător în bărbatul pe care aceasta l-a ales ca al patrulea soț.

În cel mai recent număr al revistei National Enquirer, sursele au relatat că un prieten apropiat a afirmat că “neîncrezător” Marc Anthony a fost șocat când artista din ‘Jenny from the Block’ și-a reluat povestea de dragoste distrusă cu Ben Affleck și s-a căsătorit cu acesta la aproape 20 de ani după o despărțire amară.

“Ben a devenit capricios și scăpat de sub control”

O persoană anonimă din interior a declarat revistei: “Marc a auzit prea multe despre modul în care Ben a devenit capricios și scăpat de sub control pentru ca el să creadă că ar fi grozav să se împace cu el după atâția ani”. Sursa a adăugat că Anthony este “suspicios” față de Affleck și “protector” față de JLo și copiii lor.

Influența lui Ben Affleck asupra copiilor lui Jennifer Lopez cu Marc Anthony ar fi de mare îngrijorare pentru cântăreață. Gemenii cântăreței locuiesc împreună cu cei trei copii ai actorului cu Jennifer Garner. Abia recent a fost dezvăluit în presă că Lopez și Affleck ar face tot posibilul pentru ca familia lor mixtă să funcționeze.

“Când ne-am reconectat, acele sentimente pentru mine erau încă foarte reale”

În 2004, JLo i-a luat prin surprindere pe mulți fani, când ea și logodnicul ei de atunci, Affleck, s-au despărțit oficial după o relație foarte publică de doi ani. Cinci luni mai târziu, JLo s-a căsătorit în secret cu cântărețul și prietenul ei de mult timp Marc Anthony, la 5 iunie 2004, în curtea casei sale din Beverly Hills, chiar dacă cei doi nu și-au făcut publică idila la momentul respectiv. Cuplul a divorțat în 2014, iar acum sunt părinți împreună cu gemenii lor în vârstă de 14 ani, Max și Emme.

Jlo și Affleck s-au căsătorit pe 16 iulie 2022. Recent, cântăreața de la ‘On The Floor’ a declarat pentru Vogue că actualul ei soț a fost cel care a reaprins povestea lor de dragoste. “Evident, nu am încercat să ieșim în public. Dar nu m-am ferit niciodată de faptul că, pentru mine, am simțit întotdeauna că acolo a existat o dragoste reală, o dragoste adevărată. Oamenii din viața mea știu că a fost o persoană foarte, foarte specială în viața mea. Când ne-am reconectat, acele sentimente pentru mine erau încă foarte reale”, a spus ea.

Cu toate acestea, potrivit Radar, Affleck și JLo se ceartă constant de când s-au căsătorit în Sin City, iar actorul din ‘Batman’ “nu este fericit” în căsnicia sa cu JLo. Rapoartele susțin că obiceiul de a fuma al actorului este un punct asupra căruia nu se pot pune de acord, iar  sâcâiala persistentă a lui JLo ar înrăutăți situația. “Ea urăște cu desăvârșire țigările lui Ben”, a declarat o sursă în septembrie. “El a promis că va renunța la ele, dar cu toate cicălelile ei, fumează mai mult ca niciodată.” În plus, persoana din interior a susținut că Affleck a cerut ajutor de la fosta sa soție, Jennifer Garner, în urma dificultăților sale conjugale.

 

citește și...