Jennifer Lopez mărturisește cine a fost inițiatorul relației sale cu Ben Affleck

09.11.2022, 14:45

Cântăreața a acordat un interviu pentru “Vogue” în care a vorbit despre noua ei poveste de dragoste cu actorul. Relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a fost cea mai discutată în ultimele luni. După ce s-au căsătorit de două ori, o dată în Georgia cu cei dragi, se pare că dragostea este ca un rollercoaster, cu suișuri și coborâșuri.

Nu s-au simțit prea bine împreună și s-au despărțit câteva săptămâni mai târziu, fără să mai locuiască împreună. Ulterior, cântăreața a dat o serie de cerințe și reguli pe care Affleck trebuia să le respecte dacă dorea să se întoarcă în casă, deoarece igiena și dezordinea lui nu îi plăceau deloc lui Lopez.

Dar acum se pare că lucrurile funcționează din nou, iar recent, actrița a acordat un interviu pentru Vogue, în care a lăsat câteva precizări, una dintre ele, cum a fost reluată relația. Lopez a declarat că actorul i-a trimis un e-mail după despărțirea de Ana de Armas, pentru a-i spune că s-a îndrăgostit de ea după ce a văzut-o într-un interviu. De acolo au început să vorbească și au început să se întâlnească din nou, potrivit marca.com.

Jennifer Lopez l-a iubit întotdeauna pe Ben Affleck

Cu toate acestea, Lopez susține că Affleck a fost mereu în mintea ei. “Evident că nu încercam să ne întâlnim în public. Dar nu m-am ferit niciodată de faptul că, pentru mine, am simțit întotdeauna că acolo a existat o iubire adevărată, o iubire adevărată. Oamenii din viața mea știu că a fost o persoană foarte, foarte specială în viața mea. Când ne-am reîntâlnit, acele sentimente pentru mine erau încă foarte reale”, a spus cântăreața.

Cu toate acestea, chiar dacă a făcut-o, Lopez avertizează că a te împăca cu un fost iubit nu este întotdeauna cel mai bun lucru de făcut.

“Nu știu dacă recomand acest lucru pentru toată lumea”

Nu știu dacă recomand acest lucru pentru toată lumea. Câteodată te uiți unul la celălalt, sau pur și simplu crești diferit.” În cele din urmă, actrița a explicat că cei doi “s-au pierdut” și apoi “s-au regăsit” din nou, până au ajuns unde sunt acum.

citește și...