Suspectul de crimă se oferă să folosească câștigurile OnlyFans pentru a scăpa de închisoare

14.12.2022, 19:35

Într-un tribunal din Texas, o femeie acuzată de crimă a cerut judecătorului să îi reducă cauțiunea de la 100.000 de dolari la 50.000 de dolari, susținând că ar putea folosi banii pe care i-a câștigat de pe OnlyFans pentru a o plăti. Suspectul ar putea “probabil” să plătească o cauțiune de 50.000 de dolari folosind banii din contul ei OnlyFans.

Ashley Esselborn, în vârstă de 21 de ani, este acuzată că a încurajat alte trei persoane în timp ce acestea l-ar fi agresat și ucis pe Zachary Wood, în vârstă de 23 de ani, în Wichita Falls, Texas, în luna mai.

Cererea ei de reducere a cauțiunii vine la doar cinci luni după ce cauțiunea a fost redusă de la 1 milion de dolari la 100.000 de dolari, transmite dailymail.co.uk.

Suspectul de crimă se oferă să folosească câștigurile OnlyFans pentru a scăpa de închisoare

Esselborn, care a lucrat la Hooters, i-a spus vinerea trecută judecătorului Jeff McKnight că ar putea “probabil” să plătească o cauțiune de 50.000 de dolari folosind banii din contul ei OnlyFans.

Potrivit contului ei OnlyFans, Esselborn percepe 12 dolari pe lună pentru un abonament.

Locuința a fost “răscolită” cu sânge

Ea a susținut că cei 8.000 de dolari pe care i-a câștigat din fotografiile nud de pe site au fost blocați și că încearcă să contacteze biroul corporativ al OnlyFans pentru a-i debloca.

Cu toate acestea, cererea lui Esselborn a fost respinsă. Celelalte persoane acuzate de uciderea lui Wood sunt William Andrew Bell, în vârstă de 28 de ani, și Payton Mackenzie Collier, în vârstă de 27 de ani.

Unul dintre suspecți, Ronnie Preston Lang Jr, în vârstă de 18 ani, a pledat vinovat pentru crimă și atac agravat cu o armă mortală în septembrie.

Potrivit unei declarații a poliției, o autopsie a arătat că moartea lui Wood a fost o crimă. În plus, detectivii au descoperit că locuința în care a fost găsit Wood a fost “răscolită”, cu sânge în mai multe camere.

Esselborn nu a făcut parte din arestările inițiale, dar a devenit suspect după ce Collier l-a identificat pe Esselborn ca fiind prezent în timpul presupusei agresiuni.

Deși Collier a susținut că Esselborn nu a luat parte la presupusul atac, ea a declarat poliției că Esselborn i-a încurajat și a țipat la Wood, întrebând despre “lucrurile” care lipseau.

În cazul în care Esselborn va plăti o cauțiune pentru a fi eliberat, judecătorul McKnight a stabilit mai multe condiții, cum ar fi să se prezinte săptămânal la departamentul de probațiune, să nu călătorească în afara comitatului fără permisiunea instanței, să poarte în permanență un monitor GPS și multe altele.

citește și...